reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak byłam dziś, była jedna kobieta. Była miła. Ile mam lat, jakie wykształcenie, jaki kierunek, jaki wykonuje zawód, wzrost,waga , dlaczego się leczę. Odpowiedziałam, poprosiła o wezwanie podbiła i powiedziała że zwolnienie mam jak najbardziej zasadne, pożegnałyśmy się i tyle tam byłam, max 5 minut to trwało.

reklama
Tak byłam dziś, była jedna kobieta. Była miła. Ile mam lat, jakie wykształcenie, jaki kierunek, jaki wykonuje zawód, wzrost,waga , dlaczego się leczę. Odpowiedziałam, poprosiła o wezwanie podbiła i powiedziała że zwolnienie mam jak najbardziej zasadne, pożegnałyśmy się i tyle tam byłam, max 5 minut to trwało.

A ile czasu jesteś juz na umówię?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do płci to dlamnie niema znaczenia :D mam dziewczynkie i jak by byla jeszcze jedna to by bylo super . moja córka chciała by miec siostrzyczke . dlamnie łatwiej bo po córce duzo mam rzeczy .a jeszcze jedno udogonienie by bylo dobre wspolny pokój latwiej dzielic z siostrą
Ale z chlopca tez byśmy sie cieszyli. [emoji3]

wniduay3s76h08au.png

Kurcze, ja mam umowę od 1 września w dodatku na dość wysoką kwotę, a o ciazy dowiedziałam sie 1,5msc później. Też mnie pewnie będą trzepać..

Kurcze, ja mam umowę od 1 września w dodatku na dość wysoką kwotę, a o ciazy dowiedziałam sie 1,5msc później. Też mnie pewnie będą trzepać..
Też się tego obawiam. Najpierw byłam 3 miesiące próbne a od 30 września umowa. 21 października juz szłam na zwolnienie :/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas choróbska na całego. Najmłodszy syn skończył chorować , ja tez już coraz lepiej, a wczoraj męża dopadło. postanowił nie iść do pracy bo źle się czuje i pomyślałam " super, cały dzień spędzimy razem". Po dwóch godzinach miałam juz dość ;) Kobiety chorują. Mężczyźni walczą o życie.

oar8pg4njr6t44vs.png

Do góry