Mi też owoce wchodzą chyba ze względu na zawartość wodyJa też tak mam. Jak zjem coś słodkiego to mnie mdli wiec wolę nie próbować. Nie ma też żadnych zachcianek ani ochoty na nic. Nic mi nie smakuje jem na siłę. Najwięcej jem owoców bo mi jakoś najbardziej podchodzą
reklama
Anulka.
Fanka BB :)
no troszkę mnie nie było - praca i latanie po lekarzach, a wieczorami konanie od mdłości... ale teraz jestem na zwolnieniu i wreszcie mam czas na nasze forum
Miło że wróciłaś wszyscy się zastanawiali co u Ciebie
aanjaa
Haha, śmiesznie to napisałaś Ja nie mam zupełnie żadnych przeczuć odnośnie płciOj nie zazdroszczę wam. Ja mam chłopca i dziewczynkę więc w zasadzie nie mam dylematu hehehe Pamiętam jak cała moja rodzina i mąż liczyli w drugiej ciąży na dziewczynkę, okropna presja. Fartem się udało
mlodamama21
klaudusiaNK
Mój nawet jak będzie grzeczny to i tak się dowie po porodzie [emoji23] bo ja nie chcę znać płci
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w drugiej ciąży nie chciałam znać płci ale moja doktor jak się już upewniła że będzie dziewczynka to mi sama powiedziała około 18tc a podobno już w 14tc wiedziała heheMój nawet jak będzie grzeczny to i tak się dowie po porodzie [emoji23] bo ja nie chcę znać płci
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Daktyl2016
Lekarz orzecznik przyklepal zwolnienie.
Tak Wam zazdroszczę tych objawów, bo ja siedzę i się tylko dołożę.
reklama
Lekarz orzecznik przyklepal zwolnienie.
To byłaś już na komisji? O co się pytali dokładnie i czy byli mili?