motylek05
Fanka BB :)
20 tydz.Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20 tydz.Dziewczyny a tak już od doświadczonych mam. W którym tygodniu dowiedziałyscie się o płci swoich poprzednich dzieci ?
26.08, z pierwszego USG w 6tc ciąża młodsza o 2 tygodnie, z drugiego tydzień młodsza (dlatego w ogóle jest, bo kompletnie nie planowana [emoji6] )A kiedy mialas OM??
Ja też myślę że będzie chłopak, z jednej strony poczuję rozczarowanie, z drugiej ulgę a z trzeciej i tak będę się modlić aby urodziło się szczęśliwie i zdroweNie wiem czemu ale ja od samego poczatku czuje ze to będzie chlopak ciekawe czy sie potwierdzi ;-)
Wlasnie najwazniejsze oby zdrowe :-)Ja też myślę że będzie chłopak, z jednej strony poczuję rozczarowanie, z drugiej ulgę a z trzeciej i tak będę się modlić aby urodziło się szczęśliwie i zdrowe
Ja czuję , że dziewczynka! Ale obojętne nie mogę się doczekać [emoji173]Ja też myślę że będzie chłopak, z jednej strony poczuję rozczarowanie, z drugiej ulgę a z trzeciej i tak będę się modlić aby urodziło się szczęśliwie i zdrowe
Dziewczyny jak jestem jeszcze w temacie rad.
Przed ciążą byłam fanką słodyczy teraz nic nie tkne. Na początku miałam smaki na śledzie i wszystko co kwaśne a teraz musze zmuszać się do jedzenia. Nie mam potrzeby i nic mi nie smakuje. Czy któraś z Was też tak ma ? [emoji26][emoji47]