reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Idę zaraz na pobranie krwi. Dobrze ze pozbylam sie strachu przed iglami [emoji1] miłego dnia !

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Sporo ciężarnych jest ma zwolnieniu tylko dlatego ze są w ciąży. Nie ze względu na ciężką pracę czy stan zdrowia. Dlaczego nie kontrolować? Skoro ktoś naprawdę jest chory to chyba ok?

Nie zgodzę się, dobrze może i sie mówi ze ciąża to nie choroba ale mdłości , złe samopoczucie bóle brzucha , bóle głowy huśtawka emocjonalna to nie są choroby a jednak rzeczy które przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu . Ja jestem zdanie ze skoro całe życie płace składki to jak przez 5 czy 6 miesięcy będę na zwolnieniu to mi się należy na pewno nikogo nie okradam. Okradane jesteśmy my jak musimy wybierać czy zostać z dzieckiem gdzie dostajemy marne grosze czy zostawić dziecko nie wiadomo z kim ( nie każdy ma dziadków ) i wrócić do pracy żeby się utrzymać . To jest dopiero złodziejstwo.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Twój partner w jakim jest wieku? Szkołę można skończyć zaocznie, ja przeniosłam się na zaoczne studia w ciąży i dziś jestem mgr. Chociaż nie ukrywam, że serce mi pękało jak musiłam 2-3 miesięczna córkę zostawiać na kilka godzin. U mnie było na odwrót rodzina się cieszyła ja płakałam jak szlona, ale dzięki temu pokochałam bycie mamą. Mam rodzinę . Naprawdę w wieku 21 lat nie planowałam , że kiedykolwiek będę żoną, matką. To nie był mój świat. Teraz kocham ten stan. Dziecko to prawdziwe szczęście i sens życia.

f2w3skjoapwrgv7j.png
On ma 22 lata. Ja muszę narazie skończyć liceum ;) studia łatwiej bo zaocznie. Nie ma opcji żebym nie skończyła szkoły i studii. Będzie ciężko ale się da :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Nie zgodzę się, dobrze może i sie mówi ze ciąża to nie choroba ale mdłości , złe samopoczucie bóle brzucha , bóle głowy huśtawka emocjonalna to nie są choroby a jednak rzeczy które przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu . Ja jestem zdanie ze skoro całe życie płace składki to jak przez 5 czy 6 miesięcy będę na zwolnieniu to mi się należy na pewno nikogo nie okradam. Okradane jesteśmy my jak musimy wybierać czy zostać z dzieckiem gdzie dostajemy marne grosze czy zostawić dziecko nie wiadomo z kim ( nie każdy ma dziadków ) i wrócić do pracy żeby się utrzymać . To jest dopiero złodziejstwo.

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
I znowu wybuchnie burza na forum [emoji48]
Zgadzam się z Tynką [emoji4] całe życie pracując odkładam składki, a pracuje w bardzo uczciwej firmy gdzie każda złotówka jest rozliczana. Miałam zamiar popracować dłużej, ale tak jak pisze Tynka zwykle mdłości i bóle brzucha spowodowały ze poszłam na zwolnienie. Można powiedzieć ze głównym powodem pójścia był po prostu strach. Bałam się ze przy 8 godzinach stania na nogach i biegania za klientem coś może się stać. Nigdy bym sobie tego nie darowała [emoji53]a ze trochę już przeszłam to nie chce tego czuć kolejny raz . Dlatego poszłam na zwolnienie i uważam że mam do tego prawo !
Przepraszam musiałam się wygadac [emoji4]

Zazdroszczę Wam serduszek.
U mnie chyba się skończy źle, strasznie mi przykro.
Oddałam dziś krew na betę wynik dopiero jutro po 11.
Najgorsze to czekanie, zwłaszcza że się bardzo źle czuję, mdli mnie od rana do wieczora, dziś w nocy pierwszy raz mnie obudziły mdłości, na szczęście bez wymiotów.
To moja pierwsza ciąża, mam 28 lat.

Zazdroszczę Wam serduszek.
U mnie chyba się skończy źle, strasznie mi przykro.
Oddałam dziś krew na betę wynik dopiero jutro po 11.
Najgorsze to czekanie, zwłaszcza że się bardzo źle czuję, mdli mnie od rana do wieczora, dziś w nocy pierwszy raz mnie obudziły mdłości, na szczęście bez wymiotów.
To moja pierwsza ciąża, mam 28 lat.
Dlaczego miałoby się źle skończyć? ?? Czekaj na betę i bądź dobrej myśli [emoji4]
Trzymam kciuki

reklama
Pisałam wcześniej, 7t2d pusty pęcherzyk, lekarz był delikatny ale raczej nie dawał złudzeń.
Nie chcę Wam zakłócać tutaj radosnej atmosfery.

Do góry