Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Idę zaraz na pobranie krwi. Dobrze ze pozbylam sie strachu przed iglami [emoji1] miłego dnia !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, wszystko będzie dobrze Zapewne usłyszysz serduszko, to piękna chwila.Dzisiaj pierwsza wizyta !!!! Ale mam stresa
Trzymajcie za mnie kciuki :*
Daj znac :-)Dzisiaj pierwsza wizyta !!!! Ale mam stresa
Trzymajcie za mnie kciuki :*
Sporo ciężarnych jest ma zwolnieniu tylko dlatego ze są w ciąży. Nie ze względu na ciężką pracę czy stan zdrowia. Dlaczego nie kontrolować? Skoro ktoś naprawdę jest chory to chyba ok?
On ma 22 lata. Ja muszę narazie skończyć liceum studia łatwiej bo zaocznie. Nie ma opcji żebym nie skończyła szkoły i studii. Będzie ciężko ale się daTwój partner w jakim jest wieku? Szkołę można skończyć zaocznie, ja przeniosłam się na zaoczne studia w ciąży i dziś jestem mgr. Chociaż nie ukrywam, że serce mi pękało jak musiłam 2-3 miesięczna córkę zostawiać na kilka godzin. U mnie było na odwrót rodzina się cieszyła ja płakałam jak szlona, ale dzięki temu pokochałam bycie mamą. Mam rodzinę . Naprawdę w wieku 21 lat nie planowałam , że kiedykolwiek będę żoną, matką. To nie był mój świat. Teraz kocham ten stan. Dziecko to prawdziwe szczęście i sens życia.
I znowu wybuchnie burza na forum [emoji48]Nie zgodzę się, dobrze może i sie mówi ze ciąża to nie choroba ale mdłości , złe samopoczucie bóle brzucha , bóle głowy huśtawka emocjonalna to nie są choroby a jednak rzeczy które przeszkadzają w normalnym funkcjonowaniu . Ja jestem zdanie ze skoro całe życie płace składki to jak przez 5 czy 6 miesięcy będę na zwolnieniu to mi się należy na pewno nikogo nie okradam. Okradane jesteśmy my jak musimy wybierać czy zostać z dzieckiem gdzie dostajemy marne grosze czy zostawić dziecko nie wiadomo z kim ( nie każdy ma dziadków ) i wrócić do pracy żeby się utrzymać . To jest dopiero złodziejstwo.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Dlaczego miałoby się źle skończyć? ?? Czekaj na betę i bądź dobrej myśli [emoji4]Zazdroszczę Wam serduszek.
U mnie chyba się skończy źle, strasznie mi przykro.
Oddałam dziś krew na betę wynik dopiero jutro po 11.
Najgorsze to czekanie, zwłaszcza że się bardzo źle czuję, mdli mnie od rana do wieczora, dziś w nocy pierwszy raz mnie obudziły mdłości, na szczęście bez wymiotów.
To moja pierwsza ciąża, mam 28 lat.