karola1234
Zaciekawiona BB
A gdzie poglebialiscie tą wiedzę, w Internecie? Szczerze mówiąc to podziwiam... ja bym nie ryzykowala . Skąd wiesz, ze to co czytacie jest prawda? Koncerny farmaceutyczne i wiele większą kasę robią na suplementach (przez nikogo nie kotrolowanych) i na leczeniu chorób. Na świecie ujawniono tyle afer zwiazanych z ogromna kasa a jakoś spisku firm farmaceutycznych nievKarola ja w pierwszej ciąży i po urodzeniu ślepo wierzyłam, ze trzeba szczepic, bo tak wszyscy mówili. Na szczęście w pore dzięki pogłębianiu wiedzy wspólnie ze swoimi znajomymi dowiedzielismy się całej prawdy na temat koncernu szczepionkowego i niestety nie ma to nic wspólnego z dobrem naszych dzieci Mój synek był szczepiony do 8 msca życia i jestem najszczesliwsza osoba na świecie, ze zdecydowałam się zaprzestać podawać tych trucizn mojemu dziecku, nawet jeśli się to bedzie wiazac wojna z sanepidem. Moje kolejne dziecko/dzieci tez nigdy nie zobaczą igły ze szczepieniem.
Arya, Emka- czyli tak jak myślałam, wszędzie sprawa ma się conajmniej podobnie, jeśli chodzi o rejestrację :/
Ostatnia edycja: