reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzieki mojej cioci bo tez ma, a ona uwaga dzieki swojej kosmetyczce. Ludzie nie wiedza, ze powyzej bmi 35 przysluguje to na nfz.

Bo my kosmetyczki już tak mamy [emoji12]
Nie wiedzą też często, że po tych operacjach przysługują również operacje plastyczne na NFZ [emoji3]

hchy3e3kytsrn59e.png

reklama
Zazdroszczę Tynka [emoji38]
Mi się skończył urlop i właśnie szykuję się do pracy [emoji34] Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce [emoji1]

Niesamowita sytuacja. Pani doktor w Medicaverze to mój lekarz z luxmedu[emoji38]
To nic dziwnego ze w lux medzie przyjmuje dopiero w listopadzie.
Opatrzność czuwa nad nami [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

Dostałam letrox, bo ponoć mniej uczula jak ktoś ma skazę białkowa.

Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za kopa.

oar8pg4njr6t44vs.png

Monya super, ze już dostałaś lek. Ja biorę euthyrox, o letroxie tylko słyszałam.

Ale jesteście dziewczyny niesamowite, ze poddalyscie sie zabiegowi, aby na nowo zawalczyc o nowa sylwetke i lepsza jakość życia. Pięknie się czyta takie historie.

Matka- gratulacje, ale już duży czlowieczek. To który masz tydzień i dzień ciąży?

Ja się dzisiaj dalej fatalnie czuje. Aż się poplakalam z tej bezsilności. A jeszcze muszę jechać z Mamą dzisiaj na groby i potem po zakupy, bo jutro idziemy na dużą impreze- 40stka kuzyna.

Dzień dobry. Z tymi operacjami to zależy co jest przyczyną tycia. Ja w ciągu m-ca przytyłam 11kg dosłownie z powietrza, przez hormony. Nie wiem czy taka operacja by mi pomogła bo skoro tycie nie od żarcia, a hormonów to z opaską nie byłoby różnicy

74703e3ksg0ul1uj.png

Hej laski. Zabieram się za sprzątanie a najchętniej bym się położyła. Strasznie się rozleniwilam na tym zwolnieniu.

Wesołej soboty życzę.[emoji3]

7v8rikgnfeynrbw6.png

Ja schudlam 30 kilo na diecie Dąbrowskiej o resekcji wiem ale nie zdecyduję się bo znam parę osób które przezywalo koszmar po tej operacji. Poza tym dziewczyny wy juz macie dzieci a same wiecie ile trwa rekonwalestencja po takiej operacji .
Matka super :) mowilam zero stresu :)

reklama
Do góry