Ja też cierpliwa nie jestem. Dlatego idę pierwszy raz we czwartek s jak nic nie będzie widać to powtórzę badanie. Liczy się komfort psychiczny jak jesteś niecierpliwa to nie oszukujmy się i tak nie wytrzymaszDziękuję dziewczynki za odpowiedzi. Cierpliwa nie jestem, ale chyba tym razem postaram się powalczyć z tym i poczekam do tego 8 tygodnia, żeby niepotrzebnie nie stresować się. Mam nadzieję, że będzie dobrze
Napisane na INSIGNIA 5 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
motylek05
Fanka BB :)
Anusiek1508
Postaram się, przynajmniej spróbuję dotrwać do tego 8 tyg., zobaczymy ile wytrzymamJa też cierpliwa nie jestem. Dlatego idę pierwszy raz we czwartek s jak nic nie będzie widać to powtórzę badanie. Liczy się komfort psychiczny jak jesteś niecierpliwa to nie oszukujmy się i tak nie wytrzymasz
KaSia86
KaSia86
Trzymam kciukiPostaram się, przynajmniej spróbuję dotrwać do tego 8 tyg., zobaczymy ile wytrzymam
KaSia86
To chodzi chyba o widoczność, że tłuszczyk ją ogranicza... Ale nie wyobrażam sobie godzinnego usg dopochwowo [emoji53] Koleżanka miała to usg prenatalne w 11tc ale na szczęście na brzuchu-trwalo u niej 1godz15min masakra [emoji44]Serio?! O matko, u mnie też tłuszczu sporo :/
Matko to moje połuwkowe 3D nawet 30 min nie trwało.To chodzi chyba o widoczność, że tłuszczyk ją ogranicza... Ale nie wyobrażam sobie godzinnego usg dopochwowo [emoji53] Koleżanka miała to usg prenatalne w 11tc ale na szczęście na brzuchu-trwalo u niej 1godz15min masakra [emoji44]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KaSia86
Może to od lekarza zależy... Jej prowadząca bardzo dokładna a nawet bym powiedziała że nadwrażliwa jest :-)