motylek05
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mika ja też miałam jedną bladą kreskę, zrobilam bete i wyszło ze jestem w ciąży. Zrób będziesz miala pewnośćObyście miały racje [emoji4] dzięki! Ile czeka sie na wyniki beta?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze a ja żadnych objawów oprócz zmęczenia nie mam. Hmm zaczynam wam zazdrości i martwić się....Witam się niedzielnie.
Pierwsze przytulanie z kibelkiem za mną, czuję się okropnie. Do tego podczas wymiotów nie trzymam moczu i z każdym skurczem żołądka popuszczam - chyba któraś też o tym pisała - makabra :/
Ausiek1508 gratulacje! Masz jakieś objawy?
U mnie z objawów też tylko zmęczenie i senność, poza tym delikatnie zaczynają pobolewać mnie piersi. Mogłoby już tak pozostać, bez nudności i wymiotówKurcze a ja żadnych objawów oprócz zmęczenia nie mam. Hmm zaczynam wam zazdrości i martwić się....
Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 6030X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jeszcze zgagę szczególnie jak leżę, ale nie wiem czy to nie z obiadania sięU mnie z objawów też tylko zmęczenie i senność, poza tym delikatnie zaczynają pobolewać mnie piersi. Mogłoby już tak pozostać, bez nudności i wymiotów
Napisane na INSIGNIA 5 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie :-) Też prowadzisz swój biznes?
Mój jak miał 5 lat, mówił że swego brata nazwie TicTac [emoji23][emoji23][emoji23]Powiedzieliśmy dzieciom. Bardzo się cieszą. Nawet szukają teraz imion dla chłopca. Najlepsza propozycja ever JJ czytaj Dżejdżej - zaproponowana przez 8 letniego brata. [emoji23]
Jak któraś chce moze przygarnąć[emoji38]