reklama
KaSia86
Fanka BB :)
Daj spokój, olej to [emoji12] Ja bym jeszcze z uśmiechem przytaknęła [emoji16]U nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr
Też zarabiam dobrze, bo są miesiące, gdzie wyciągam 5-6 tys. I m.in dlatego chcę pracować jak najdłużej, a wiadomo że z maluszkiem to się szybko do pracy nie wróci... Także kochana na pewno zrobiłyśmy sobie dzidziusie, żeby dostać 500+ [emoji23][emoji23][emoji23]
Emkaa
Ja tam bym przytakneła i powiedziała : działa , działa [emoji23] planujemy więcej dzieci[emoji23]U nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr
Emkaa
Bogaczka [emoji23] a ja ok 1800[emoji43][emoji43]jak żyć... [emoji4]Daj spokój, olej to [emoji12] Ja bym jeszcze z uśmiechem przytaknęła [emoji16]
Też zarabiam dobrze, bo są miesiące, gdzie wyciągam 5-6 tys. I m.in dlatego chcę pracować jak najdłużej, a wiadomo że z maluszkiem to się szybko do pracy nie wróci... Także kochana na pewno zrobiłyśmy sobie dzidziusie, żeby dostać 500+ [emoji23][emoji23][emoji23]
mlodamama21
wroniasta
na głupotę nic nei poradzisz mnie paru złośliwców tez tak podsumowało, ze to syndrom 500 +, pominę milczeniem fakt że to moje pierwsze dziecko i prawdopodobnie ostatnie. tez mi żal pracy, jestem na stanowisku kierowniczym, całkiem fajnie zarabiam jak na nasze warunki. boje sie ze po macierzynskim nie bede miała za bardzo do czego wracac, zwłaszcza ze swoje lata mam to o nową pracę tez moze byc trudno. ale na razie o tym nie myślę, co ma byc to będzie. ale faktycznie wkurzające są takie gadki.. na ale cóż, każdy mierzy własną miarąU nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr
KaSia86
Ja pracując w sklepie zarabiałam 1300 [emoji23] Ale zaryzykowałam i własny biznes mi wypalił, zarabiam w miarę i robie to co kocham [emoji16]
KaSia86
Eleganckie ombre, ostatnio hit [emoji7]Uhh zrobilam sobie hybrydy bo od tygodnia juz odrost wolal o pomste do nieba [emoji6]Zobacz załącznik 779649
mlodamama21
reklama
Emkaa
Podziwiam, ja nie mam odwagi na takie ryzyko. Poza tym ogarnięcie firmy wymaga zdolności organizacyjnych, których ja nie mam.Ja pracując w sklepie zarabiałam 1300 [emoji23] Ale zaryzykowałam i własny biznes mi wypalił, zarabiam w miarę i robie to co kocham [emoji16]
Skromnie , ale na wszystko starcza, mamy małe mieszkanie, ale wlasne,nie mamy kredytów, nic na raty. Dajemy rade ! [emoji4]