reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Podziwiam, ja nie mam odwagi na takie ryzyko. Poza tym ogarnięcie firmy wymaga zdolności organizacyjnych, których ja nie mam.
Skromnie , ale na wszystko starcza, mamy małe mieszkanie, ale wlasne,nie mamy kredytów, nic na raty. Dajemy rade ! [emoji4]

Super [emoji5] My też radziliśmy sobie całkiem nieźle jak mniej zarabiałam... Ale o swoim saloniku marzyłam już od może 10 lat... A wyszła sytuacja, że skończyła mi się umowa (na zastępstwo) i zostałam na lodzie. Wtedy moja mama popchnęła mnie i wsparła w realizacji tego planu :-) I dzięki Bogu się udało... Ale teraz też myślę co tu zrobić z moimi stałymi klientkami...i chyba po porodzie będę je robiła w domu...

hchy3e3k39v7obqp.png

reklama
Super [emoji5] My też radziliśmy sobie całkiem nieźle jak mniej zarabiałam... Ale o swoim saloniku marzyłam już od może 10 lat... A wyszła sytuacja, że skończyła mi się umowa (na zastępstwo) i zostałam na lodzie. Wtedy moja mama popchnęła mnie i wsparła w realizacji tego planu :-) I dzięki Bogu się udało... Ale teraz też myślę co tu zrobić z moimi stałymi klientkami...i chyba po porodzie będę je robiła w domu...

hchy3e3k39v7obqp.png
Jesteś kosmetyczką?

Witam dziewczyny [emoji4] ja zarobiona na maxa ale musiałam do Was zajrzeć. Trzymajcie kciuki, zaraz zjadą się babcie i się o wszystkim dowiedzą [emoji48] Córka telefon ma przygotowany nr 112 na zielonej słuchawce sąsiadka wie żeby nie blokować droznosci na klatce [emoji38]
Nie no oczywiście żartuję [emoji1] mam nadzieję że obejdzie się bezzawałowo. Trzymajcie [emoji109][emoji109][emoji109]

Witam dziewczyny [emoji4] ja zarobiona na maxa ale musiałam do Was zajrzeć. Trzymajcie kciuki, zaraz zjadą się babcie i się o wszystkim dowiedzą [emoji48] Córka telefon ma przygotowany nr 112 na zielonej słuchawce sąsiadka wie żeby nie blokować droznosci na klatce [emoji38]
Nie no oczywiście żartuję [emoji1] mam nadzieję że obejdzie się bezzawałowo. Trzymajcie [emoji109][emoji109][emoji109]

trzymamy [emoji4]

Dzięki dziewczynki za pocieszające słowa :) macie rację w dupie z nimi to dzięki nam będzie miał kto pracować na emerytury ale jak taka siedzi całe życie w domu to tego nie rozumie. Też chciałam pracować jak najdłużej z tych względów ale co zrobić dzidzia najważniejsza.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny jurcze ja bym tylko spała .....a potem od 3 w nocy leżę i wymyślam problemy [emoji53] mój młody zasmarkany i oczywiście stara się siedzieć jak najbliżej mamusi już mnie gardło boli. Jutro jadę TSH i pewnie HCG też zrobię.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie szok...ponad 250 postów do nadrobienia..szalejecie :D ja melduje sie po weselu,cala i zdrowa,tylko troszke potanczylam,nie chcialam szalec,ale najadlam sie chyba za 4 :D hahaha zwlaszcza bigosik mmmm

uwo9dqk323h73wzt.png

Dzięki dziewczynki za pocieszające słowa :) macie rację w dupie z nimi to dzięki nam będzie miał kto pracować na emerytury ale jak taka siedzi całe życie w domu to tego nie rozumie. Też chciałam pracować jak najdłużej z tych względów ale co zrobić dzidzia najważniejsza.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taki plan, ale też zrezygnuję z pracy jeśli zajdzie taka potrzeba [emoji5] Póki co, staram się nie przepracowywać [emoji12]

hchy3e3k39v7obqp.png

reklama

Trzymam kciuki, koniecznie zdaj relację [emoji16]

hchy3e3k39v7obqp.png

Do góry