reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Podziwiam, ja nie mam odwagi na takie ryzyko. Poza tym ogarnięcie firmy wymaga zdolności organizacyjnych, których ja nie mam.
Skromnie , ale na wszystko starcza, mamy małe mieszkanie, ale wlasne,nie mamy kredytów, nic na raty. Dajemy rade ! [emoji4]

Super [emoji5] My też radziliśmy sobie całkiem nieźle jak mniej zarabiałam... Ale o swoim saloniku marzyłam już od może 10 lat... A wyszła sytuacja, że skończyła mi się umowa (na zastępstwo) i zostałam na lodzie. Wtedy moja mama popchnęła mnie i wsparła w realizacji tego planu :-) I dzięki Bogu się udało... Ale teraz też myślę co tu zrobić z moimi stałymi klientkami...i chyba po porodzie będę je robiła w domu...

hchy3e3k39v7obqp.png

reklama
Super [emoji5] My też radziliśmy sobie całkiem nieźle jak mniej zarabiałam... Ale o swoim saloniku marzyłam już od może 10 lat... A wyszła sytuacja, że skończyła mi się umowa (na zastępstwo) i zostałam na lodzie. Wtedy moja mama popchnęła mnie i wsparła w realizacji tego planu :-) I dzięki Bogu się udało... Ale teraz też myślę co tu zrobić z moimi stałymi klientkami...i chyba po porodzie będę je robiła w domu...

hchy3e3k39v7obqp.png
Jesteś kosmetyczką?

Witam dziewczyny [emoji4] ja zarobiona na maxa ale musiałam do Was zajrzeć. Trzymajcie kciuki, zaraz zjadą się babcie i się o wszystkim dowiedzą [emoji48] Córka telefon ma przygotowany nr 112 na zielonej słuchawce sąsiadka wie żeby nie blokować droznosci na klatce [emoji38]
Nie no oczywiście żartuję [emoji1] mam nadzieję że obejdzie się bezzawałowo. Trzymajcie [emoji109][emoji109][emoji109]

Witam dziewczyny [emoji4] ja zarobiona na maxa ale musiałam do Was zajrzeć. Trzymajcie kciuki, zaraz zjadą się babcie i się o wszystkim dowiedzą [emoji48] Córka telefon ma przygotowany nr 112 na zielonej słuchawce sąsiadka wie żeby nie blokować droznosci na klatce [emoji38]
Nie no oczywiście żartuję [emoji1] mam nadzieję że obejdzie się bezzawałowo. Trzymajcie [emoji109][emoji109][emoji109]

trzymamy [emoji4]

Dzięki dziewczynki za pocieszające słowa :) macie rację w dupie z nimi to dzięki nam będzie miał kto pracować na emerytury ale jak taka siedzi całe życie w domu to tego nie rozumie. Też chciałam pracować jak najdłużej z tych względów ale co zrobić dzidzia najważniejsza.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny jurcze ja bym tylko spała .....a potem od 3 w nocy leżę i wymyślam problemy [emoji53] mój młody zasmarkany i oczywiście stara się siedzieć jak najbliżej mamusi już mnie gardło boli. Jutro jadę TSH i pewnie HCG też zrobię.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Normalnie szok...ponad 250 postów do nadrobienia..szalejecie :D ja melduje sie po weselu,cala i zdrowa,tylko troszke potanczylam,nie chcialam szalec,ale najadlam sie chyba za 4 :D hahaha zwlaszcza bigosik mmmm

uwo9dqk323h73wzt.png

Dzięki dziewczynki za pocieszające słowa :) macie rację w dupie z nimi to dzięki nam będzie miał kto pracować na emerytury ale jak taka siedzi całe życie w domu to tego nie rozumie. Też chciałam pracować jak najdłużej z tych względów ale co zrobić dzidzia najważniejsza.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam taki plan, ale też zrezygnuję z pracy jeśli zajdzie taka potrzeba [emoji5] Póki co, staram się nie przepracowywać [emoji12]

hchy3e3k39v7obqp.png

reklama

Trzymam kciuki, koniecznie zdaj relację [emoji16]

hchy3e3k39v7obqp.png

Do góry