reklama
Moj lekarz zawsze w karcie zapisywal skonczone tygodnie czyli np jak teraz mam 5t3d to on zapisywal 5tc a nie 6... Pamietam ze dzieczyny tez tak mialy a teraz jestem w szoku... Cos sie chyba pozmienialo bo kalkulatory suwaczki i nawet lekarze(nie wiem czy zawsze) zapisuja rozpoczety tydzien... Okaze sie 3 listopada
Anabela82
Fanka BB :)
Ja mam jutro o 11.20 wizytę
wroniasta
ooo widzę że nie tylko ja mam takie zachcianki placki ziemniaczane, naleśniki, pizza, frytkiZjadłam trochę frytek, było fajnie a teraz smród taki w chalupie że zaraz się... Zwrócę wszystko. Żadne wietrzenie nie pomoże wiedziałam żeby zostać przy tych plackach
Emkaa
Gratuluje potwierdzonych fasolek [emoji4]
Ja nie mam zachcianek jeszcze, aleeee za to obrzydzenie do niektórych potraw.
Ja zamierzam w ciąży jak w poprzedniej - do polowy w normalnych a potem legginsy i koszulka- teraz są takie fajne z śmiesznymi animacjami lub napisem na brzuchu.
Co do wózków ja mam już upatrzony [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam zachcianek jeszcze, aleeee za to obrzydzenie do niektórych potraw.
Ja zamierzam w ciąży jak w poprzedniej - do polowy w normalnych a potem legginsy i koszulka- teraz są takie fajne z śmiesznymi animacjami lub napisem na brzuchu.
Co do wózków ja mam już upatrzony [emoji23][emoji23]
milka1234
Zaangażowana w BB
A czy przed wizytą golicie części intymne? Sory, że tak bez pośrednio. Ja tylko przycinam, a nie wiem czy to jest nadal mile widziane u kobiet.
reklama
Emkaa
Ja mam taki nawyk i zawsze na zero a w zaawansowanej ciąży na zero po pijaku [emoji23][emoji23]A czy przed wizytą golicie części intymne? Sory, że tak bez pośrednio. Ja tylko przycinam, a nie wiem czy to jest nadal mile widziane u kobiet.