reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Caixa ja w poprzedniej ciazy nie kupowalam jakichs nowych specjalnie... Mam pare rzeczy luzniejszych wiec na zime bylo ok a rodzilam w maju... Dopiero na wiosne kupilam większe ciuchy. Teraz nic raczej nie lupie bo nie mam zamiaru dopuscic do takiego roztycia sie znowu [emoji23]

reklama
Moj lekarz zawsze w karcie zapisywal skonczone tygodnie czyli np jak teraz mam 5t3d to on zapisywal 5tc a nie 6... Pamietam ze dzieczyny tez tak mialy a teraz jestem w szoku... Cos sie chyba pozmienialo bo kalkulatory suwaczki i nawet lekarze(nie wiem czy zawsze) zapisuja rozpoczety tydzien... Okaze sie 3 listopada ;)

Dzieki Beata!Tez nie mam zamiaru zbyt duzo przytyc ale wiekszosc ubran mam dopasowanych i pewnie beda zbyt krotkie..Chyba bede kupowac sukcesywnie bo teraz jeszcze za wczesnie ;)

Gratuluje potwierdzonych fasolek [emoji4]
Ja nie mam zachcianek jeszcze, aleeee za to obrzydzenie do niektórych potraw.

Ja zamierzam w ciąży jak w poprzedniej - do polowy w normalnych a potem legginsy i koszulka- teraz są takie fajne z śmiesznymi animacjami lub napisem na brzuchu.

Co do wózków ja mam już upatrzony [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A czy przed wizytą golicie części intymne? Sory, że tak bez pośrednio. Ja tylko przycinam, a nie wiem czy to jest nadal mile widziane u kobiet.

cb7wyx8d867elviu.png

reklama
Do góry