Dzialauwaga, sprawdzam czy się suwaczek zamieścił
reklama
hhahaha też już tak zaczęłam kombinować stara a głupia , no no i nie doświadczona przede wszystkim za tydz mam wizytę , więc skoro to będzie 6 tydz 3 dzień to już będzie widać serduszko?
Czesc Wroniasta, to chyba jestesmy na tym samym poziomie bo u mnie tez 5tydz 3dzien.Zastanawialam sie dlaczego niektore kalkulatory pokazywaly 6tydzien Ja mam jutro wizyte zobaczymy co sie tam pokaze.. Mam wielka nadzieje na dziewczynkę
wroniasta
Fanka BB :)
trzymam kciuki ! daj znać co zobaczyłaś ja jestem strasznie ciekawa co będzie widać u mnie za tydzień, gin mówi ,że już będzie duży zarodek, że będzie miał serduszko i że posłucham tętnaCzesc Wroniasta, to chyba jestesmy na tym samym poziomie bo u mnie tez 5tydz 3dzien.Zastanawialam sie dlaczego niektore kalkulatory pokazywaly 6tydzien Ja mam jutro wizyte zobaczymy co sie tam pokaze.. Mam wielka nadzieje na dziewczynkę
madziarra21
O której masz wizytę? Czyli jutro trzymamy kciuki za Ciebie, któraś jeszcze jutro podgląda bobo?Czesc Wroniasta, to chyba jestesmy na tym samym poziomie bo u mnie tez 5tydz 3dzien.Zastanawialam sie dlaczego niektore kalkulatory pokazywaly 6tydzien Ja mam jutro wizyte zobaczymy co sie tam pokaze.. Mam wielka nadzieje na dziewczynkę
Ja! Ja! Nie zasnę dzisiaj, nie nastawiam się na serduszko ale chociaż zarodek...
Ja w piątek będę też biegać, kupię po prostu luźne.Dziewczyny a jezeli chodzi o swetry czy koszulki to o ile rozmiarow trzeba kupic wieksze? Mam zamiar kupic tylko pare rzeczy na zime ale zastanawiam sie czy jak nosze M czy kupic XL czy L?
anika84
Wroniasta dokładnie jak Dziewczyny piszą 5t3d to aktualny szósty tydzień.
Arla życzę dużo cierpliwości Ci życzę i szczęścia bo będzie bardzo potrzebne, właśnie takich słów boję się najbardziej usłyszeć podczas pierwszej wizyty. Już tak miałam i wiem jaka to nerwówka.
Arla życzę dużo cierpliwości Ci życzę i szczęścia bo będzie bardzo potrzebne, właśnie takich słów boję się najbardziej usłyszeć podczas pierwszej wizyty. Już tak miałam i wiem jaka to nerwówka.
reklama