reklama
sunnyday
Fanka BB :)
To i tak dostaniesz macierzyński. Tylko jest warunek ze pójdziesz wcześniej na l4 i będziesz w 12 tyg ciąży jak wcześniej to musisz się przemeczyc niestetyUmowa na okreslony do 31. Nastepna musi byc juz na nieokreslony.
sunnyday
Arla będzie dobrze trzymam kciuki. Myśl pozytywnie.Robiłam testy owulacyjne i raczej wszystko było w terminie. Cały czas czuje, że jednak wszystko będzie ok. i dzidzia pokaże się w przyszłym tygodniu.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
wroniasta
hhahaha też już tak zaczęłam kombinować stara a głupia , no no i nie doświadczona przede wszystkim za tydz mam wizytę , więc skoro to będzie 6 tydz 3 dzień to już będzie widać serduszko?Wroniasta bo 5w3d to skończone 5 tyg i 3 dni z kolejnego tygodnia czyli szóstego skończyłaś 5 tydzień i jesteś w 6
Gemmina
Trzymamy kciuki, oby wszystko było ok i dzidziuś się pokazał.Witam wszystkich, byłam dziś na usg i niestety mam podejrzenie pustego pęcherzyka[emoji46]lekarz powiedział, że z terminu miesiączki wynika początek 7 tygodnia i powinno być już coś widoczne...i na tą chwilę obraz nie jest prawidłowy. Na kolejne usg idę za tydzień i wtedy wszystko się okaże.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
anika no oczywiście , że najważniejsze żeby zdrowe było ... ale jednak fajnie byłoby mieć synka ( mąż marzy o córeczce, więc co by się nie urodziło, będziemy zadowoleni )
arla, oby to była wina kiepskiego sprzętu lub kiepskiego lekarza i trzymam kciuki żebyś za tydz zobaczyła już swoje maleństwo
dziewczyny o co chodzi z tymi suwaczkami ? próbowałam sobie stworzyć i wychodzi mi że jestem 5 tydz 3 dzień, a lekarz sam potwierdził mi że to 6 tydz. ( podobnie zreszta jak inne kalkulatory ) . jakoś to dziwnie zlicza ...
Gemmina
W ustawieniach masz sygnaturę - tam wklejasz linkjak umieścić suwaczek ? z góry dziękuję !
reklama