reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Milka ja od poniedziałku wymiotuje i nudności mam . Zapach mi się wyostrzył... wszystko mi śmierdzi :-( perfumy które kupiłam mężowi doprowadzaja mnie teraz do szału, a ulubiony złoty plyn Lenor chyba wyląduje w śmietniku :/
7v8r3e3keypfndmp.png
No właśnie, a u mnie nic. Może po za lepszym seksem tzn mega efektywnymi orgazmami, no i jak ucisnę sutka to czuję ból gdzie tego zwykle nie było.
Polecam Wam dziewczyny na fb mamaginekolog. Kobietka fajnie piszę.

cb7wyx8d867elviu.png

reklama
Witajcie
Mi termin porodu wypada na 5-6 czerwca. Aktualnie jestem w 6 tygodniu ciąży...Jestem juz po jednym poronieniu...dlatego o tą ciąże bardzo się martwię... boje się ze za bardzo będę się wsłuchiwać w to co się ze mną dzieje. A wizytę jedna już miałam tydzień temu i był widoczny pęcherzyk i nic więcej..... na serduszko muszę jeszcze poczekać. kolejna wizyta za ponad 2 tygodnie i wydaje sie że to wieczność i nie uspokoję się dopóki nie usłyszę serduszka

No właśnie, a u mnie nic. Może po za lepszym seksem tzn mega efektywnymi orgazmami, no i jak ucisnę sutka to czuję ból gdzie tego zwykle nie było.
Polecam Wam dziewczyny na fb mamaginekolog. Kobietka fajnie piszę.

cb7wyx8d867elviu.png
Myślę że nie masz się czym przejmować:-) ciesz się kobieto ! Moja mama urodziła 6 dzieci z czego tylko u połowy z nas miała dolegliwości a kolejne bez objawów i wszystko było w porządku :-) mi się obecnie marzy chociaż jeden dzień bez objawów;-)
7v8r3e3keypfndmp.png

Witajcie
Mi termin porodu wypada na 5-6 czerwca. Aktualnie jestem w 6 tygodniu ciąży...Jestem juz po jednym poronieniu...dlatego o tą ciąże bardzo się martwię... boje się ze za bardzo będę się wsłuchiwać w to co się ze mną dzieje. A wizytę jedna już miałam tydzień temu i był widoczny pęcherzyk i nic więcej..... na serduszko muszę jeszcze poczekać. kolejna wizyta za ponad 2 tygodnie i wydaje sie że to wieczność i nie uspokoję się dopóki nie usłyszę serduszka
Nie martw się kochana bo tylko sobie szkodzisz:-) wiem że to trudne ale trzeba wyluzowac. Najlepiej nie doszukiwać się dziwnych dolegliwości i myśleć tylko pozytywnie. Teraz na pewno Ci się uda !

Wracam po dłuższej przerwie ;)
Jestem po drugiej wizycie i gin, beta ładnie rośnie. WsZystko ok. 19.10 mam usg a 21 wizyta u poloznej (mogłam wybrać czy chce do 30 tyg prowadzić i poloznej ciąże czy od początku u gin) wybrałam opcję z położna ;)

Dziś byłam na pobraniu krwi- 5 fiolek :O a to bez grupy krwi i toxo... i mocz do badani oddałam :)

Jestem dobrej myśli ;) tfu tfu!
Dziś mija 5t1d według usg... według miesiączki nie liczę bo 12 dni różnicy :)

Pozdrawiam!

Witajcie
Kochana a w którym tygodniu poronilaś?

Witam wszystkie przyszłe mamusie - ja też prawdopodobnie do nich nalezę - 2 kreski są , ale wizyta u gina dopiero we wtorek - nerwy niesamowiste , ale dam rade [emoji4] jestem taka podekscytowana. To będzie 2 dziecko. Mam 26 lat . Buziaki dla czerwcowych fasolek [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny macie jakieś przeczucia co do płci ? Ja czuje się zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży więc myslelze będzie chłopiec - mam juz córeczkę. Oczywiście mi jest zupełnie bez znaczenia . Najważniejsze, żeby było zdrowe.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie
Nie stety tak będzie przez całą ciążę.
Po poronieniu urodziłam zdrową córkę. Całą ciążę siedziałam jak na szpilkach. Tu zakuło to już panika, nie zakuło też panika, a czas od wizyty do wizyty wlekł się nie miłosiernie. Teraz mimo to, że przeszłam prawie spokojnie ciążę to i tak panikuję, że może być coś nie tak. Ten strach pozostaje.
Znam wiele mam, które straciły ciążę, a teraz się cieszą z jednej dzidzi lub dwójki.

cb7wyx8d867elviu.png

Do góry