Tak tylko czytałam że aktywność fizyczna z przed ciąży nie wpływa źle na ciążę i myślałam że jednak jeszcze pobede wśród ludzi, kondycję podtrzymam a tu dooopa.No to jak dla mnie taka praca to hard core [emoji12] Pomyśl sobie że zwolnienie to będzie taki bonusowy urlop
reklama
melomanka
Fanka BB :)
Majka no praca sama w sobie ciezka plus dojazdy... ja tez bym odpiscila.
Polusiowa widze, ze mieszkamy niedaleko siebie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
W domu będziesz dbać o kondycję ;-) Głowa do góry, będzie dobrzeTak tylko czytałam że aktywność fizyczna z przed ciąży nie wpływa źle na ciążę i myślałam że jednak jeszcze pobede wśród ludzi, kondycję podtrzymam a tu dooopa.
Emkaa
Dokładnie aktywność fizyczna ma dobry wpływ na ciążę , ale nie przez aż tak wiele godzin. [emoji4] musimy chodzić na spacery [emoji5] podobno łatwiejszy poród jest zasługą aktywności fizycznej.
Dziewczyny czy tylko ja tak mam? już się zastanawiam gdzie postawić łóżeczko i jakie. Oglądam ubranka dla noworodków, wózki a przecież jeszcze nawet nic nie wiadomo na 100% [emoji23]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy tylko ja tak mam? już się zastanawiam gdzie postawić łóżeczko i jakie. Oglądam ubranka dla noworodków, wózki a przecież jeszcze nawet nic nie wiadomo na 100% [emoji23]
Emkaa
Mowiłam córce czy chiałabym żebym urodziła dzidzisuia a córka: tak mamo najlepiej 2 ;D będę miała 2 siostrzyczki [emoji23][emoji1]
madziarra21
Emka ile Twoja córcia na lat? Moja 3,5 i kiedyś nie chciała rodzeństwa Ale jak juz wie że będzie miała to mówi że będzie Kubuś i koniec. Jak leci jakaś reklama w tv zabawek czy pampersow to za każdym razem pyta czy kupimy to dzidziMowiłam córce czy chiałabym żebym urodziła dzidzisuia a córka: tak mamo najlepiej 2 ;D będę miała 2 siostrzyczki [emoji23][emoji1]
A skąd kochana jesteś?:-)Majka no praca sama w sobie ciezka plus dojazdy... ja tez bym odpiscila.
Gemmina
Cześć, dziewczyny!
Czytam Was od kilku dni. Dzisiaj na teście wyszły dwie wyraźne kreski, więc wreszcie mogę do Was dołączyć! To moja pierwsza ciąża, termin na 17.06.
Do lekarza chcę iść jak już będzie serduszko, żeby się nie nakręcać. Ma razie mam delikatne objawy: zgaga i ciągnięcie podbrzusza. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!
Pozdrawiam Was wszystkie
Gem
Czytam Was od kilku dni. Dzisiaj na teście wyszły dwie wyraźne kreski, więc wreszcie mogę do Was dołączyć! To moja pierwsza ciąża, termin na 17.06.
Do lekarza chcę iść jak już będzie serduszko, żeby się nie nakręcać. Ma razie mam delikatne objawy: zgaga i ciągnięcie podbrzusza. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!
Pozdrawiam Was wszystkie
Gem
reklama
Emkaa
4 lata w sierpniu skończyła. Boje się , że będzie zazdrosna. Tyle czasu była jedynaczką. Ja jeszcze jej nie powiedziałam , że jest w ciąży dopiero takie wspominki. Ona też wymyśla imiona. Mówiła Natalia, Lena raz Adam [emoji2]Emka ile Twoja córcia na lat? Moja 3,5 i kiedyś nie chciała rodzeństwa Ale jak juz wie że będzie miała to mówi że będzie Kubuś i koniec. Jak leci jakaś reklama w tv zabawek czy pampersow to za każdym razem pyta czy kupimy to dzidzi