reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

No to jak dla mnie taka praca to hard core [emoji12] Pomyśl sobie że zwolnienie to będzie taki bonusowy urlop :-D

hchy3e3kuymdy6n0.png
Tak tylko czytałam że aktywność fizyczna z przed ciąży nie wpływa źle na ciążę i myślałam że jednak jeszcze pobede wśród ludzi, kondycję podtrzymam a tu dooopa.

reklama
Dokładnie aktywność fizyczna ma dobry wpływ na ciążę , ale nie przez aż tak wiele godzin. [emoji4] musimy chodzić na spacery [emoji5] podobno łatwiejszy poród jest zasługą aktywności fizycznej.

Dziewczyny czy tylko ja tak mam? już się zastanawiam gdzie postawić łóżeczko i jakie. Oglądam ubranka dla noworodków, wózki a przecież jeszcze nawet nic nie wiadomo na 100% [emoji23]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mowiłam córce czy chiałabym żebym urodziła dzidzisuia a córka: tak mamo najlepiej 2 ;D będę miała 2 siostrzyczki [emoji23][emoji1]

Mowiłam córce czy chiałabym żebym urodziła dzidzisuia a córka: tak mamo najlepiej 2 ;D będę miała 2 siostrzyczki [emoji23][emoji1]

Emka ile Twoja córcia na lat? Moja 3,5 i kiedyś nie chciała rodzeństwa Ale jak juz wie że będzie miała to mówi że będzie Kubuś i koniec. Jak leci jakaś reklama w tv zabawek czy pampersow to za każdym razem pyta czy kupimy to dzidzi :)

34bww1d3lnjy2tu6.png

Cześć, dziewczyny!
Czytam Was od kilku dni. Dzisiaj na teście wyszły dwie wyraźne kreski, więc wreszcie mogę do Was dołączyć! :) To moja pierwsza ciąża, termin na 17.06.
Do lekarza chcę iść jak już będzie serduszko, żeby się nie nakręcać. Ma razie mam delikatne objawy: zgaga i ciągnięcie podbrzusza. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!
Pozdrawiam Was wszystkie :)
Gem

reklama
Emka ile Twoja córcia na lat? Moja 3,5 i kiedyś nie chciała rodzeństwa Ale jak juz wie że będzie miała to mówi że będzie Kubuś i koniec. Jak leci jakaś reklama w tv zabawek czy pampersow to za każdym razem pyta czy kupimy to dzidzi :)

34bww1d3lnjy2tu6.png
4 lata w sierpniu skończyła. Boje się , że będzie zazdrosna. Tyle czasu była jedynaczką. Ja jeszcze jej nie powiedziałam , że jest w ciąży dopiero takie wspominki. Ona też wymyśla imiona. Mówiła Natalia, Lena raz Adam [emoji2]

Do góry