reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
To w takim razie jesteś majowa mama nie ? Bo w sumie gdybyś miała termin na 1go czerwca to miałabyś dopiero 13 +6 [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak na maja mam termin 28 jakoś tak. A pierwszy termin miałam na 1go i dlatego byłam u was. Jak mi zmienił termin to miałam zmienić grupę ale Mo tu z wami dobrze :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

mnie zas meczy alergia.. teraz to nie wiem, chyba na wszystko sie uczulilam. Codziennie rano wstaje i zaczynam serie kichania, potem zawala mi sie caly nos.. masakra jakas.. Nas w poniedzialek moj synek poczestowal grypa zoladkowa.. wpierw dopadla meza, wczoraj mojego synka a dzis mnie boli zoladek i czuje sie zle..
Stopall do noska sobie kup..fajnie broni przed alergenami i mozna w ciazy

A ja cała noc nie spalam . Synkowi na szczęście zatrucie przeszło. Od rana jestem na nogach . [emoji4] padam . Tyle roboty przede mną że zaraz zwariuje. Juz mnie kregosłup boli [emoji16] oby do wieczora . Ale robię przerwy i was poczytuje[emoji6] dobra wracam do roboty. [emoji23] minionki pozdrawiają
20161130_123228.jpeg

34bwyx8dkk6avua5.png

Załączniki

• 20161130_123228.jpeg
    20161130_123228.jpeg
    68,8 KB · Wyświetleń: 300
Ja już po wizycie w szpitalu... Jak na Norwegie szał... 10min w gabinecie szybkie USG podstawowe informacje. Dzieciaki rosną, serducha biją. Ale niedosyt informacji czuję więc umówiłam się na 6 na usg genetycznege w Polsce. Niby mi się niechciało lecieć ale jak was czytam to nabieram ochoty na takie dokładne pomiary.

reklama
A mi medicover wywinął numer :(((( odwołali jutrzejsze prenatalne bo lekarz chory a to jedyny tam specjalista a ja jutro mam już 13t4d ostatni moment na to badanie...... jadę tam sie kłócić :(((((

svchs65gg8talrm7.png

Do góry