reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Tak na maja mam termin 28 jakoś tak. A pierwszy termin miałam na 1go i dlatego byłam u was. Jak mi zmienił termin to miałam zmienić grupę ale Mo tu z wami dobrzeTo w takim razie jesteś majowa mama nie ? Bo w sumie gdybyś miała termin na 1go czerwca to miałabyś dopiero 13 +6 [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Stopall do noska sobie kup..fajnie broni przed alergenami i mozna w ciazymnie zas meczy alergia.. teraz to nie wiem, chyba na wszystko sie uczulilam. Codziennie rano wstaje i zaczynam serie kichania, potem zawala mi sie caly nos.. masakra jakas.. Nas w poniedzialek moj synek poczestowal grypa zoladkowa.. wpierw dopadla meza, wczoraj mojego synka a dzis mnie boli zoladek i czuje sie zle..
U
użytkownik 167877
Gość
A ja cała noc nie spalam . Synkowi na szczęście zatrucie przeszło. Od rana jestem na nogach . [emoji4] padam . Tyle roboty przede mną że zaraz zwariuje. Juz mnie kregosłup boli [emoji16] oby do wieczora . Ale robię przerwy i was poczytuje[emoji6] dobra wracam do roboty. [emoji23] minionki pozdrawiają
Załączniki
Zając Czerwcowy
Mnie tez boli wczoraj , dzis najchetniej poszlabym do domu spac.A mnie znowu głowa boli, wczoraj też bolała, przecież nie będę codziennie jeść apapu...
Karabesque
Zaangażowana w BB
Dzisiaj śniło mi się że przewijałam dziewczynkę. Zobaczymy czy proroczy. Dzisiaj mam genetyczne więc bardzo proszę o trzymanie kciuków. Może uda się też już podejrzeć co rośnie pod serduchem [emoji4]
Heda
Ja już po wizycie w szpitalu... Jak na Norwegie szał... 10min w gabinecie szybkie USG podstawowe informacje. Dzieciaki rosną, serducha biją. Ale niedosyt informacji czuję więc umówiłam się na 6 na usg genetycznege w Polsce. Niby mi się niechciało lecieć ale jak was czytam to nabieram ochoty na takie dokładne pomiary.
reklama