reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zielinka a ty jakoś niedawno nie byłaś na usg pamiętam że zdj dodałas i pisałaś że to dziewczynka. Dziś też byłaś na usg?

p19ucsqv6rf79f3c.png
Dzisiaj miałam badania prenatalne. . Nic nie powiedział na temat płci

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bellax ja tez dbam o zeby... Dzisiaj zrobilam druga szostke a jeszcze dwie siodemki sie okazalo ze polecialy... Najwazniejsze ze w pore zauwazone i zrobione :)
Zielinka super ze wszystko ok :) ja tez mam nadzieje ze moje genetyczne będzie w 3d [emoji14] zobaczymy :)
Co do prezentow to ja mam juz wiekszosc kupione a te ktore nie kupione to upatrzone :) w tym roku uporalam sie z tym bardzo szybko!
Suelen nie zazdroszcze... Chociaz moj zlom tez moglby sie popsuc [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja już po i mam takie mieszane uczucia .Lekarz powiedział że wszystko ok zrobił pomiary wszystkie narządy wewnętrzne ale niestety ani karku ani noska nie zmierzył dokładnie bo dzidzia cały czas była odwrócona do nas twarzą .Płoci jeszcze nie widać ale ja tam swoje zobaczyłam , między nóżkami nic nie merdało ;) może dziewczynka ? Odkrył też niewielkie problemy z łożyskiem więc poradził mi żeby sobie darować Bara Bara , jednym słowem muszę bardzo oszczędzać .
To było USG genetyczne ? Dziwne , bo mi jak nie mógł karku zbadać. To kazał mi kaszlnąć i wtedy dziecko zaczęło się ruszać i się odwróciło. Dla mnie to był szok , że lekarze znają takie sztuczki.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
A ja miałam taka ochotę, ze zrobiłam sobie purre ziemniaczane i do tego ogóreczki korniszone Teściowej, mniaaaam :)

Zielinka kurczę, ale słabo ze strony lekarza :/

Do góry