reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tynka co czytasz? Ja na swieta dostane na pewno jakies ksiazki i sie doczekac nie moge [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

"Ch..owa Pani domu " w tej chwili ;) śmieje się ze to książka o mnie dla mnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jesli chodzi o zakupy internetowe to dla mnie wybawienie... 90% wyprawki dla syna kupilam online a w kwestii ubran ciazowych to musialabym chodzic chyba nago gdyby nie sprzedaz przez internet :( uroki mieszkania na wsi... Najblizsze sieciowki z ubraniami ciazowymi mam w Poznaniu 100km od domu...

oar8s65gmlqg37sx.png
Ja dla córki też przez internet kupuje. Dla niej zdecydowanie łatwiej, wybieram rozmiar i zawsze pasuje. A mi albo gdzieś odstaje albo za długie nogawki albo po prostu źle leży. Za małe , za duże. Kupiłam parę ubrań przez internet i zdecydowanie wolę w sklepie. Chyba 98% musiałabym odsyłać.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Do góry