reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja przytylam 23 ale startowalam z 10kg nadwaga i lekarz mnie ochrzanial co wizyte...

oar8s65gmlqg37sx.png
Serio [emoji44] mi nikt nic nie mówił. Ja w sumie nie jadłam dużo więc myślę, że taki mój urok, bo byłam cała spuchnięta jak baloon [emoji23] ale cała woda zeszła po porodzie. Nawet w szpitalu jak mnie przyjmowali to też nikt nie mówił, że 20kg to dużo. A teraz chce max do 70 dojść, chociaż nie będę się przejmowała jak będzie więcej.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Emkaa ja przy wzroscie 175 startowalam z waga 86 wiec sobie policz ile mialam jak rodzilam [emoji14] wygladalam jak slon [emoji23] teraz startowalam z 75 i mam nadzieje na mniej kilogramow...

oar8s65gmlqg37sx.png

Dzień dobry.

Co do wagi to póki co mam prawie 4kg na minusie, ale ja mam z czego tracić. W poprzedniej ciąży finalnie przytyłam 23 kg z czego 10 w ostatnim miesiącu - ledwo na nogach mogłam stać takie miałam spuchnięte :/ lekarz nic nie mówił na temat takiego przyrostu. Teraz też to bardziej mnie moja duża waga martwi niż lekarza - ale ja chodzę do niego regularnie, on wie o moich problemach hormonalnych i o tym, że stosuję dietę i słabo idzie ze spadkiem wagi. Mówił mi, że sama waga mamy nie jest niebezpieczna o ile nie ma cukrzycy czy problemow z ciśnieniem itd. (czego ryzyko zwiększa się przy otyłości)

74703e3ksg0ul1uj.png

Emkaa jak bedzie watek zamkniety to Ci pokaze jak "dobrze" wygladalam [emoji23]
No ja na szczescie ani cukrzycy ani nadcisnienia nie mialam

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ja też farbuję włosy i robię żelem paznokcie:-) Przed porodem ściągnę żel.

Co do wagi... ja się nawet nie przyznaję, ale pokażę się Wam jaka duża jestem an wątku zamknieteym. Na razie mam - 2kg przez codzienne rozmowy z porcelaną... brrr...

P.S. Czy my mamy admina na naszym forum? Bo musimy chyba napisać prośbę o ten wątek zamknięty, prawda? Czy któraś z Was orientuje się jak to zrobić?

Do góry