reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Kurczę Wy takie naturalne a ja Żelowe pazury, włosy regularnie farbuje, rzęsy zageszczam i przedluzam, cudem powstrzymalam się przed dostrzyknieciem kwasu w usta bo już by się przydało ale wieeeem, ze nie wolno
Ja dziś czuję się dobrze pierwszy raz od nie pamiętam kiedy az mi tak dziwnie
Spadam do garów
Udanego dnia dziewczynki!
Zamknięty wątek też chce jak coś!
Rzesy to i ja robie i zastanawiam sie jak to bedzie pozniej jak juz teraz ciezko mi wylezec ale dla mnie to taka wygoda ...
Wlasnie sie zabralam za hybrydy !
Udanego dnia
A do zamknietego watku i jaaaa [emoji18]
U
użytkownik 167877
Gość
Będzie dobrze kochana. Trzymamy kciuki [emoji4][emoji4] czasami do 3 miesięcy w dniu miesiączki która powinna być tak się plami. Ale wiadomo każde takie plamienie trzeba skonsultować z lekarzem. [emoji4]Dziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.
Zając Czerwcowy
Ja chcialam na slub sobie wstrzyknac, bo moja mam sobie regularnie wstrzykuje ale przerazaja mnie te igly [emoji33]Emkamat to wspaniale że tak o siebie dbasz! Ja też myślałam o ustach ;-) zrobię jak urodze.
Zając Czerwcowy
Uwazaj na siebie ! :* dobrze ze z maluszkiem w porzadkuDziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.
motylek05
Daktyl2016
Kitya dbaj o Was, wszystko będzie dobrze!
Emkamat no właśnie glonojada, mam małe usta i mało całusne przez to ;-)
Zając mama ma moc :-) fajnie tak ja ze swoją natka zero kontaktu od kilku lat!
Emkamat no właśnie glonojada, mam małe usta i mało całusne przez to ;-)
Zając mama ma moc :-) fajnie tak ja ze swoją natka zero kontaktu od kilku lat!
Zając Czerwcowy
Ktoras robi sobie hybryde semilacem ? Jak sie Wam trzyma ? Ja bede nim robila pierwszy raz.
Ja uzywam semilacaKtoras robi sobie hybryde semilacem ? Jak sie Wam trzyma ? Ja bede nim robila pierwszy raz.
reklama