Ja zawsze farbowałam. Nie długo zostanę młodą mamą więc nie wypada wylądować na porodówce z siwymi włosami hehehe
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jeszcze nic.Ja tak mialam i miewam nadal momentami,takze to normalne. Aa..dziewczyny...jak z wasza waga? Bo mi jak przez trzy miesiace nic nie ruszylo tak teraz zaczelam tyc...no nie...z dwa kilo mi juz chyba przybylo :-(
Właśnie! Ważne żeby było widać płytkę paznokcia! W razie problemów paznokcie pierwsze sinieją. Ja tez tak mam zamiar zrobić tylko nie żelem przezroczystym a np hardem.Aleksandra niekoniecznie trzeba zdjac do porodu ja tez robie zel i na to hybryde i nie mam zamiaru sciagac co najwyzej zrobie sam przezroczysty zel zeby utwardzic plytke
a ja sobie zrobię normalnie (żel albo hybryde jak zawsze )i zostawię jednego palca z hardem. A w domku potem dorobie tego 1. 1 paznokieć to 20 minWłaśnie! Ważne żeby było widać płytkę paznokcia! W razie problemów paznokcie pierwsze sinieją. Ja tez tak mam zamiar zrobić tylko nie żelem przezroczystym a np hardem.
Ja z hardem całe szczęście nigdy nie miałam problemu. Żel jeat spoko ale tylko jak mogę na nim położyć hybryde. Kiedyś mialam takiego szmergla ze zmienialam paznokcie co tydzień to wtedy żel pod spód robiłam. Teraz nie pracuje wiec robie hybrydy bo w zasadzie tylko w pracy paznokcie mi się mega niszczyły.Ja jak robiłam blond to chodzilam do fryzjera... Ale teraz robie ciemne wiec sie nie boje [emoji14]
Justyna u mnie hard nie daje rady... Lamia mi sie paznokcie dlatego zaczelam utwardzac zelem
Zajac ja zrobilam pazurki przed wczoraj po 6 tygodniach [emoji23] wyobraz sobie jaki mialam odrost... Az wstyd ale spanie nie pozwolilo mi zrobić [emoji23]
No ja na razie kilogram ale w dwa tygodnie,ale to pewnie tez przez to ze jako przeziebiona to mniej ruchu a wiecej w lozku i mam to za swoje jak to sie mowi[emoji14]To ile przyjedz zależy też od twojej początkowej wagi . Np jeśli miałaś niedowage to w 1 trymestrze możesz np do 4kg. A przy normalnej 1 trymestr powinno się 2 kg. Narazie się nie stresuj. Organizm inaczej pracuje . Woda się zbiera. U jednych mniej u jednych bardziej. Jak będziesz ważyć za dużo to lekarz ci napewno powie . [emoji4] w 1 ciąży raz przytyłam 5 kg w 2 tyg. Lekarz to mnie udusić chciał. [emoji23][emoji23]