reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mi mąż zakupił wino bezalkoholowe na imprezę to głupie ale brakuje mi czasami tego luzu a tu trzeba już o wszystkim myśleć za tego bąbla w brzuchu

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj trzeba... ja mam tak jesli chodzi o jedzenie... wiele razy lapie sie na tym ze gdyby nie maluch to bym nie jadla, albo nie zjadla tego tylko cos innego [emoji12] a szczerze powiem ze myslalam ze bardziej bedzie mi brakowalo alkoholu... na wino w ogole nie mam ochoty. Ale za to piwa albo whiskey z cola ojj napilabym sie[emoji6] chociaz ostatnio tez mialam ochote na piwo wzielam lyk i mi nie smakowalo wiec to pewnie zachcianka bez pokrycia. Zauwazylam ze juz mnie nie odrzuca od czekolady ;) kupilam dzis w biedrze kinder country taki zestaw i wciagnelam na raz [emoji14]

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Oj trzeba... ja mam tak jesli chodzi o jedzenie... wiele razy lapie sie na tym ze gdyby nie maluch to bym nie jadla, albo nie zjadla tego tylko cos innego [emoji12] a szczerze powiem ze myslalam ze bardziej bedzie mi brakowalo alkoholu... na wino w ogole nie mam ochoty. Ale za to piwa albo whiskey z cola ojj napilabym sie[emoji6] chociaz ostatnio tez mialam ochote na piwo wzielam lyk i mi nie smakowalo wiec to pewnie zachcianka bez pokrycia. Zauwazylam ze juz mnie nie odrzuca od czekolady ;) kupilam dzis w biedrze kinder country taki zestaw i wciagnelam na raz [emoji14]

m3sx9jcg8o411yy9.png
Mnie niestety też. Wczoraj wciągnełam całą paczkę delicji malinowych [emoji39][emoji4]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja używałam Otrivindla maluszków ale w 5 mcu, bo teoretycznie Babie w ciąży wolno tylko sól, ale ja w 5 mcu byłam już na wykończeniu oskrzela, gorączka, kaszel, problemy z oddychaniem i spałam na dodatek na materacu na podłodze bo mieliśmy remont :/ a i jak coś cię bierze jest super smaczny syrop dla kobiet w ciąży

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Super są krople/spray do nosa z serii *spam*. Jest z tego też syrop ale bardzo słodki piłam do w 8 tygodniu i mam obrzydzenie teraz do niego. Zresztą ma tej maliny i czosnku bardzo mało a dużo cukru. Są też pastylki do ssania na gardło. Nieźle choć też słodkie więc przerzucilam się potem na Isla.

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
Do góry