reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Takie lóżeczka są atestowane więc nic nie ma prawa się urwać. Jest regulowane, ale zawsze jeśli dziecko będzie kilka cm niżej to i tak będzie bardzo blisko [emoji173][emoji173] U mnie będzie pasowało, bo mam zwykłe malm z IKEA [emoji23] Mam nadzieje że nóżki wejdą pod szuflady , jeśli nie to się je wywali na te 5 miesięcy .Dostawki są super ja bym się tylko bała bo łóżku w sypialni mam niestandardowe bardzo wysokie nie wiem jak to jest mocowane ale bałabym się ze coś się może urwać
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
yoohoosek
Hej! Ja tez po wizycie. Wszystko ok, z lekarzem sie zaglądałam (prawie 25min) i wyszłam zapominając zdjevua usg [emoji23]
Wróciłam do domu i zaczęłam tak wymiotować, ze wisiałam nad kibelkiem nue mogąc wstać. Ledwo doczolgalam sie do kanapy i zasnęłam. A mąż w tym czasie nakarmił, wyłapał i położył dzieci [emoji16]
Wróciłam do domu i zaczęłam tak wymiotować, ze wisiałam nad kibelkiem nue mogąc wstać. Ledwo doczolgalam sie do kanapy i zasnęłam. A mąż w tym czasie nakarmił, wyłapał i położył dzieci [emoji16]
Emkaa
Jest masa badań prenatalnych, ale jeśli USG genetyczne wyjdzie dobrze- jest wykonane poprawnie przez specjalistę to myślę, że nie ma sesnu ich robić. Moje trwało dziś ok 50minut.Badania prenatalne to chyba chodzi o te z krwi tak? Jeśli tak to ja ich robić nie zamierzam na usg genetyczne idę 9.12
Zając Czerwcowy
Ja pozniej...
Zając Czerwcowy
Ja w ogole nie mam ochoty... nic a nic. Sa dni tak jak dzis ze czuje sie kiepsko bo mnie mdli to ok rozumiem...ale sa dni ze czuje sie rewelacyjnie i wtedy tez nic :/Ale fajnie,że jestescie już po wizytach i że wszystko ok z maluszkami ,cieszę się razem z Wami dziewczyny .
A tak sorki,że pytam z innej beczki trochę. Też Wam przeszła ochota na seks czy tylko mi odwaliło.tzn. to nie jest tak ,że nagle żyję w celibacie no ale jakoś tak dziwnie, nie chce mi się, nie mam ochoty...no wiecie o co mi chodzi nie
yoohoosek
Gratuluje wizyt i pięknych badań usg!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] cudownie sie czyta takie wiadomości.
Majka jestem w szoku! Ja wszystkie ciąże prowadzę w luxmedzie i jestem bardzo zadowolona. Mam super lekarza i trzy usg ciąży, ktore wykonuje certyfikowany lekarz, mierzy wszystko, oblicza prawdopodobieństwo chorób i na koniec dostaje płytkę ze zdjęciami. Przy pierwszym dziecku umówiłam sie tez prywatnie ale po badaniu odwołałam tamta wizytę bo w luxmedzie nie odbiegała jakością do prywatnego.
Prenatalnych nie robię (pappa) ale robię usg genetyczne- to nie jest statystyka bo lekarz mierzy kość nosowa i przezierność karkową, te dwa parametry w dużym stopniu informują czy dziecko bedzie zdrowe.
Majka jestem w szoku! Ja wszystkie ciąże prowadzę w luxmedzie i jestem bardzo zadowolona. Mam super lekarza i trzy usg ciąży, ktore wykonuje certyfikowany lekarz, mierzy wszystko, oblicza prawdopodobieństwo chorób i na koniec dostaje płytkę ze zdjęciami. Przy pierwszym dziecku umówiłam sie tez prywatnie ale po badaniu odwołałam tamta wizytę bo w luxmedzie nie odbiegała jakością do prywatnego.
Prenatalnych nie robię (pappa) ale robię usg genetyczne- to nie jest statystyka bo lekarz mierzy kość nosowa i przezierność karkową, te dwa parametry w dużym stopniu informują czy dziecko bedzie zdrowe.
Emkaa
Ja od poniedziałku non stop mam mdłości - wymiotuje pare razy dziennie. A miałam nadzieje , że już nie wrócą.Gaya11 ja wieczorami i w nocy mam mega mdłości i najwiecej wymiotuje, wiec o seksie nawet nie mysle [emoji6]
reklama
Ja się o płeć nawet nie zapytałam - zapomniałam [emoji23] ale szczerze to i tak bym nie uwierzyła. W pierwszej ciąży płeć z pierwszego USG się nie pokryła.
Lekarz potwierdzil ze na 90% dziewczynka i na koniec powiedzial ze bardzo by sie zdziwil jakby to byl chlopak.Zawsze istnieje to 10% niepewnosci Podobno organy meskie wczesniej sie ksztaltuja i jakby to byl chlopiec to na pewno bylo byz juz widac.Poczekamy zobaczymy