reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Kochane ja spędziłam miły wieczór u koleżanki ,jak super było w końcu wyjść :) jakoś dawno z nikim się nie spotykałam..
Bardzo się cieszę ze wszystkich wizyt i dobrych wieści!
Pisałyście o seksie- u mnie totalny brak ochoty od początku ciąży..

Kurcze jestem tu nowa i nie wiem jak ustawic ta tabelke ktora pokazuje w ktorym tygodniu jestem :-( :(
Musisz w Google poszukac strony z suwaczkami - najlepiej jedna z pierwszych. Potem tam go tworzysz. I wklejasz chyba pierwszy link - wers do opisu tutaj na forum w ustawieniach konta :)

7v8r9jcg9vxigot5.png

tak apropo tsh. Ja zaszlam w ciaze wiedzac ze choruje na nadczynnosc tarczycy. bralam leki. teraz kazano mi odstawic bo moje tsh wynosi az 5,900. Zastanawiam sie czy jest tutaj dziewczyna z podobnym problemem....?? mieszkam w Irlandii i ciezko tutaj z endokrynologiem :/

Miałam się wyspać, odespać ostatnie dni. I co? 6:30, a jsla mam oczy jak 5zł i patrzę w sufit.

Dziś chyba zostawię synka w domu bo słyszę jak śpi, a w nosku coś mu rzęzi.

reklama
Dzien Dobry dziewczyny, u mnie kolejna nocna pobudka o 3 rano i problem z zaśnieciem ufff. Poza tym swędzi mnie skora...Czy któraś tak ma? musze koniecznie skontrolować tarczyce.Milego dnia

Do góry