reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale fajnie,że jestescie już po wizytach i że wszystko ok z maluszkami ,cieszę się razem z Wami dziewczyny :biggrin2:.

A tak sorki,że pytam z innej beczki trochę. Też Wam przeszła ochota na seks czy tylko mi odwaliło.tzn. to nie jest tak ,że nagle żyję w celibacie no ale jakoś tak dziwnie, nie chce mi się, nie mam ochoty...no wiecie o co mi chodzi nie :)

reklama
Jeeeej oglądam właśnie pytanie na śniadanie,gdzie matka do końca ciąży była pewna ,że urodzi zdrowe dziecko(lekarze też tak mówili),a po porodzie okazało się,że syn urodził się bez rączek i nóżek... z powodu zespołu pasm owodniowych...
Ja tego nie rozumiem wgle... Jak można na USG nie zauważyć,że nie ma dziecko rąk i nóg ... Ja dziś na USG widziałam nawet paluszki [emoji173]- 3d/4d, bo na tym zwykłym mimo , że mi pokazywał to tylko kiwałam głową, że widzę- dla mnie to czarna magia .

f2w3skjoapwrgv7j.png

No ja znalazłam szkole chyba za 250 zł ale w porównaniu do tych wszystkich badań to mało, bardziej mnie martwi ten czas mąż nie potrafi znaleźć dobrego pracownika i cała firma jest na jego głowie. Ja na pewno będę się czuła pewnie po takiej szkole . Wczoraj tez rozmawiałam z mężem ze chce iść znowu na studia mam zamiar zacząć od lutego. Przynajmniej będę czuła ze coś robię rozwijam się będę studiować w weekendy wiec dam radę zreszta uważam ze studia w całej mojej szkolnej drodze były najprostsze :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt[emoji3] cudowne wiadomości oby tylko takie.

Mam pytanie. Są tutaj mamuśki które nie decydują się na prenatalne?

7v8rikgnfeynrbw6.png

Gaya ja mam dokladnie to samo... W sumie pod tym wzgledem dobrze ze maz za granicą pracuje to mnie nie meczy [emoji14] ale libido totalnie na minusie... Moze tez dlatego ze w poprzedniej ciezy mielismy zakaz z powodu poronienia i jakos podswiadimie sie boje...
Ja o szkole rodzenia nawet nie mysle bo musialabym dojechac minimum 40km w jedna strone i to byloby bez sensu...

oar8s65gmlqg37sx.png

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt[emoji3] cudowne wiadomości oby tylko takie.

7v8rikgnfeynrbw6.png
Ja nie robię i od początku podziękowałam.
Co do współżycia to dla mnie mogłoby w ogóle nie istnieć. Na początku strasznie mi się chciało ale nie mogliśmy a teraz chyba się odzwyczailam... [emoji20]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

7v8rikgnfeynrbw6.png
Ja nie robię... Po pierwsze nie chce mi się jechać do PL. Po drugie to tylko statystyka. A po trzecie podobno przy bliźniakach wyniki nie dokońca są prawdziwe.

Dużo się dziś dzieje czytam i czytam... Widzę że zadowolone po wizytach jesteście. Super... Najważniejsze że dzieciaki rosną i mają sie dobrze.

Cieszę się, że u wszystkich same dobre wieści . Mam nadzieje, że tak już zostanie do końca.

Beata- faktycznie tyle km było by bez sensu - tym bardziej , że już masz dziecko.

Ja od piątku zaczynam l4- cieszę się i smucę jednocześnie .

A co do łózeczek ja na tą chwilę planuje kupić i takie zwykłe łózeczko i taką dostawkę - wiadomo tylko na pare miesięcy, ale potem można sprzedać :)

A65B508E-647A-4C50-989D-7A227E47B380_zpsywrdb0to.jpeg

f2w3skjoapwrgv7j.png

Załączniki

• A65B508E-647A-4C50-989D-7A227E47B380_zpsywrdb0to.jpeg
    A65B508E-647A-4C50-989D-7A227E47B380_zpsywrdb0to.jpeg
    106,4 KB · Wyświetleń: 364
reklama
Cieszę się, że u wszystkich same dobre wieści . Mam nadzieje, że tak już zostanie do końca.

Beata- faktycznie tyle km było by bez sensu - tym bardziej , że już masz dziecko.

Ja od piątku zaczynam l4- cieszę się i smucę jednocześnie .

A co do łózeczek ja na tą chwilę planuje kupić i takie zwykłe łózeczko i taką dostawkę - wiadomo tylko na pare miesięcy, ale potem można sprzedać :)

Zobacz załącznik 784611

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja tez myślę o takiej dostawce na poczatek... Przyjaciolka miala tylko ze drewniana i bardzo sobie chwaliła

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry