reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

"Mandarynkowe mamy" ciekawe czy sprawdzi sie powiedzenie ze jak zachcianki sa na kwasne to bedzie chlopak...Mi z kalendarza chinskiego i ksiezycowego wyszla ze dziewczynka ale przeczucie na chłopaka ..U mamy byly zachcianki na kwasne i pojawiłam sie ja Zapewne juz niedlugo dowiemy sie kto zamieszkuje nasz brzuszek.Slyszalam ze juz w 13tyg. na usg genetycznym mozna z duzym prawdopodobienstwem to stwierdzic
Ja od.poczatku mam przeczucie ze chlopak ;-) haha tez robilam te kalendarze [emoji12] glupota to wiem ale tam tez wyszedl.chlopak :p

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
a co do mam ze wzdeciami to się przyłączam. Mam zespół jelita drazliwego, więc to jest coś z czym żyje od jakiegoś czas. Toaleta raz na 12 - 13 dni to u mnie norma. Kilka razy lądowałam w szpitalu bo mdlałam już z bólu, a diety bardzo pilnowałam - dietetyk układał. Teraz jest dużo lepiej, ale domyślam się że mam teraz tak jak wy. Śliwki, jabłka i woda z cytryną naczczo- mnie to w jakimś stopniu pomaga i tylko to mogę "brać" ( musiałam odstawić leki na jelita). Niestety usłyszałam dziś, że lepiej już nie będzie;(

w57vyx8dubspq12k.png

Szczerze to ja mam jakoś więcej tych badań zaleconych. A nie robię konfliktu i grupy krwi , bo juz mam takie badania z pierwszej ciąży . Oboje z mężem mamy rh+.

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja grupę krwi też już mam Ale bardzo zdziwiło mnie badanie na ten konflikt skoro ze swoim mężczyzną mam już dwoje dzieci to i to trzecie też wypadałoby że jego [emoji12] [emoji23]

Ja grupę krwi też już mam Ale bardzo zdziwiło mnie badanie na ten konflikt skoro ze swoim mężczyzną mam już dwoje dzieci to i to trzecie też wydaje mi się że jego [emoji12] [emoji23]
Ha ha ha[emoji23] nigdy nic nie wiadomo[emoji39] może masz rh- wtedy chyba zwykle zleca się konflikt ( oczywiście nie znam się na tym zupełnie)

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Już się skontaktowalam z ginka i muszę najpierw zrobić ft3 i ft4. Szkoda że nie miałam ich od razu zleconych jak niektóre dziewczyny :(

m3sxyx8dzur8ghzn.png
TSH robilaś na NFZ? Ja kilka razy w życiu badałam tsh , zawsze książkowe, dlatego teraz też mam zlecone tylko tsh. Ft3 i 4 zazwyczaj się robi jak jest z tsh coś nie tak.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry