reklama
zielinka
Fanka BB :)
Link do: Biały puch - VIDEO – przepis krok po kroku – przepisy.pl
Link do: Ciasto 3 Bit | Kwestia Smaku
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
tynka2506
Emkaa
Ha ha[emoji16] hormony szaleją to i gownoburze musza być[emoji38]Nadrobilam. Nie szkoda Wam klawiatur na te mniejsze i większe "gownoburze"? haha a myślałam, ze na forach ciazowych ich nie ma
O kurcze... ja tylko bylam golabki zrobic, a tutaj jakies dziwne cos sie zadzialo.
Dziewczyny wyprobowalam metode siostry na mdlosci, bo ja juz jak zombie bylam. I leki i naturalne sposoby nic, a do imbiru nie przekonam sie. Kazala mi pic najbardziej gazowana wode jaka znajde. Dzis wypilam 2 szklanki i powiem wam, ze na mnie to dziala [emoji50] nie przeszlo, ale bardzo zlagodzilo.
Dziewczyny wyprobowalam metode siostry na mdlosci, bo ja juz jak zombie bylam. I leki i naturalne sposoby nic, a do imbiru nie przekonam sie. Kazala mi pic najbardziej gazowana wode jaka znajde. Dzis wypilam 2 szklanki i powiem wam, ze na mnie to dziala [emoji50] nie przeszlo, ale bardzo zlagodzilo.
Kum
Dobry wieczor.
Burze sie beda zdarzac bo tu same baby
Wazne jeszcze to ze slowo pisane moze byc w rozny sposob odebrane przez rozne osoby i odwrotnie niz byla intencja osoby poszacej. Kazdy sobie narzuci wlasna intonacje..
Ja jestem juz calkiem chora. Od5dni mecze sie z zatokami a od dzis bardzo boli mnie ucho... Poki co wacik z amolem w uchu i licze ze przejdzie.. w sobote zapisalam sie do lekarza w luxmedzie. Wezme chyba tydzien zwolnienia odpoczne wykuruje sie..
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Burze sie beda zdarzac bo tu same baby
Wazne jeszcze to ze slowo pisane moze byc w rozny sposob odebrane przez rozne osoby i odwrotnie niz byla intencja osoby poszacej. Kazdy sobie narzuci wlasna intonacje..
Ja jestem juz calkiem chora. Od5dni mecze sie z zatokami a od dzis bardzo boli mnie ucho... Poki co wacik z amolem w uchu i licze ze przejdzie.. w sobote zapisalam sie do lekarza w luxmedzie. Wezme chyba tydzien zwolnienia odpoczne wykuruje sie..
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
anika84
Masz rację nie kontynuuj proszę ponieważ ponoszą Cię emocje.....Heh, jeśli nie widzisz różnicy w gatunkach to nie moja sprawa. Wyrazilam swoje zdanie, możesz sobie karmić swoje dziecko mlekiem żyrafy jak chcesz. Ale można też poczytać o szkodliwości mleka krowiego.
I tak jeśli chodzi o zdrowie mojego dziecka moje podejście zawsze jest rygorystyczne.
To jest wszystko co mam do powiedzenia na ten temat i nie będę go kontynuować.
Daktyl2016
Kum nie wiem jak ucho, ale zrob sobie herbatke z miodem czosnkiem i cytryna, duuuuzo cytryny, dziala cuda. Ja lecze sie jeszcze olejkiem z drzewa herbacianego ale zabroniony jest w pierwszym trymestrze ciazy choc rozne zrodla roznie pisza.
reklama
emkamat10
Ja rozumiem, ze hormony itd ale kurczę już dając mega durne porównanie jak jedna uprawia z mężem seks oralny a inna nie to chyba nie namawiają siebie nawazajem na to co jest lepsze i co ktora powinna lub nie powinna robić... a matki jakoś dziwnym trafem z momentem posiadania dziecka, tudzież jeszcze nie posiadania a tylko przeczytania całych mądrych "internetow" zaczynają roscic sobie prawa do mówienia innym co jest dobre a co nie. Dotyczy to kp, rodzaju porodu, nosić w chuscie czy nie i miliona innych spraw. Po co? Racja jest jak dupa, każdy ma swoją i niech tak zostanie.
Spokojnego wieczoru dZiewczynki, chillujcie się! Długi weekend w końcu!
:*
Spokojnego wieczoru dZiewczynki, chillujcie się! Długi weekend w końcu!
:*