reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Przeciez to by dziecko bylo jeszcze niepelnoletnie
...co Ty...

uwo9dqk323h73wzt.png

Suelen super, w domu zawsze przyjemniej

O rany, ale ciężko Was nadrobić.
Byłam dziś prywatnie na usg, bo na NFZ mam za tydzień, a nie mogłam już wytrzymać [emoji6]
Jest Dzidziuś, serduszko bije [emoji7] Dzień starszy niż z om. Od razu jestem spokojniejsza. Uff

rjyxq1k.png

ft7rplb.png

Super,
Ja mam wizytę w poniedziałek, stresuje się.
Widzę że mamy dzieci w podobnym wieku, mój synek 2latka i 4m, twój chodzi do żłobka? Ja myślałam swojego dac do przedszokola jak skończy 3, ale teraz tego nie zrobię bo pomyśli że odsyłam bo jest nowe. :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Suelen super wieści [emoji4] nie ma to jak w domu[emoji1] uważaj tylko przy synku żeby się nie przeciążyć.

Przeciez to by dziecko bylo jeszcze niepelnoletnie
...co Ty...

uwo9dqk323h73wzt.png
no jednak ;) Z tego co widziałam to jesteśmy dwie młodsze na forum :) Tak jeszcze kilka miesięcy będę niepełnoletnia, ale ciąże przechodzę tak samo jak każda inna kobieta i nie czuje się z tego tytułu gorsza. Kocham maleństwo i martwię się o nie tak samo jak wy ;)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Dziiewczyny poratujcie. Robilam dzis badania krwi TSH wyszlo mi 0,11 a norma jest miedzy 0,27 a 4,2. Co to znaczy? Nigdy nie mialam problwmow z tarczyca i nie mam pojecia o co z tym chodzi

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mama88 gratuluję serduszka na dzisiejszej wizycie ♡

Suelen cieszę się bardzo, ze jesteś w domku. Teraz wyjątkowo dbaj o Was i dużo lez i odpoczywaj.

Odnośnie badania prenatalnego w 13 tyg., to moja gin mówi wprost, ze jej sprzęt z przychodni nie pozwala na wykonanie tego badania i jeśli chce, to mogę wykonać je prywatnie u poleconego gina z super sprzętem. Oczywiście skorzystam z tej opcji, tak jak w poprzedniej ciąży.

Do góry