reklama
Przeciez to by dziecko bylo jeszcze niepelnoletniePewnie lat
...co Ty...
Aleksandrax
Fanka BB :)
Suelen super, w domu zawsze przyjemniej
Super,
Ja mam wizytę w poniedziałek, stresuje się.
Widzę że mamy dzieci w podobnym wieku, mój synek 2latka i 4m, twój chodzi do żłobka? Ja myślałam swojego dac do przedszokola jak skończy 3, ale teraz tego nie zrobię bo pomyśli że odsyłam bo jest nowe. :/
O rany, ale ciężko Was nadrobić.
Byłam dziś prywatnie na usg, bo na NFZ mam za tydzień, a nie mogłam już wytrzymać [emoji6]
Jest Dzidziuś, serduszko bije [emoji7] Dzień starszy niż z om. Od razu jestem spokojniejsza. Uff
Super,
Ja mam wizytę w poniedziałek, stresuje się.
Widzę że mamy dzieci w podobnym wieku, mój synek 2latka i 4m, twój chodzi do żłobka? Ja myślałam swojego dac do przedszokola jak skończy 3, ale teraz tego nie zrobię bo pomyśli że odsyłam bo jest nowe. :/
Bellax123!
no jednak Z tego co widziałam to jesteśmy dwie młodsze na forum Tak jeszcze kilka miesięcy będę niepełnoletnia, ale ciąże przechodzę tak samo jak każda inna kobieta i nie czuje się z tego tytułu gorsza. Kocham maleństwo i martwię się o nie tak samo jak wyPrzeciez to by dziecko bylo jeszcze niepelnoletnie
...co Ty...
melomanka
Dziiewczyny poratujcie. Robilam dzis badania krwi TSH wyszlo mi 0,11 a norma jest miedzy 0,27 a 4,2. Co to znaczy? Nigdy nie mialam problwmow z tarczyca i nie mam pojecia o co z tym chodzi
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anula1988
Mama88 gratuluję serduszka na dzisiejszej wizycie ♡
Suelen cieszę się bardzo, ze jesteś w domku. Teraz wyjątkowo dbaj o Was i dużo lez i odpoczywaj.
Odnośnie badania prenatalnego w 13 tyg., to moja gin mówi wprost, ze jej sprzęt z przychodni nie pozwala na wykonanie tego badania i jeśli chce, to mogę wykonać je prywatnie u poleconego gina z super sprzętem. Oczywiście skorzystam z tej opcji, tak jak w poprzedniej ciąży.
Suelen cieszę się bardzo, ze jesteś w domku. Teraz wyjątkowo dbaj o Was i dużo lez i odpoczywaj.
Odnośnie badania prenatalnego w 13 tyg., to moja gin mówi wprost, ze jej sprzęt z przychodni nie pozwala na wykonanie tego badania i jeśli chce, to mogę wykonać je prywatnie u poleconego gina z super sprzętem. Oczywiście skorzystam z tej opcji, tak jak w poprzedniej ciąży.