reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny ja mam usg prenatalne + test papa powiedzcie mi jak on wyglada ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
K
ale nie każdy lekarz może zrobić usg genetyczne- to z przeziernością. To usg przysługuje tylko kobietom po 35rz. każdej należy się zwykle najzwyklejsze usg

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Co takiego? Przecież ZAWSZE na tym usg w 12 tyg jest mierzona przeziernosc karku. Nie wnikam już w jakość sprzętu, bo sama nie poszlabym na usg na nfz do.lekarza, który ma gowniany sprzęt...

Tynka- pobierają krew w jak najmniejszym odstępie czasowym od usg. Później na wynikach masz ile kobiet w takim wieku, z takim i takim parametrem jak Ty (na usg i z krwi) urodziło dziecko z jakąś wadą genetyczną

K

Co takiego? Przecież ZAWSZE na tym usg w 12 tyg jest mierzona przeziernosc karku. Nie wnikam już w jakość sprzętu, bo sama nie poszlabym na usg na nfz do.lekarza, który ma gowniany sprzęt...
nie nie zawsze. np u mnie w mieście nikt nie ma uprawnień i muszę jechać do innego miasta. Często lekarze robią bez uprawnień ale w to z kolei już ja nie wnikam.

w57vyx8d0y5gtqc5.png

O rany, ale ciężko Was nadrobić.
Byłam dziś prywatnie na usg, bo na NFZ mam za tydzień, a nie mogłam już wytrzymać [emoji6]
Jest Dzidziuś, serduszko bije [emoji7] Dzień starszy niż z om. Od razu jestem spokojniejsza. Uff

rjyxq1k.png

ft7rplb.png
Gratuluję udanej wizyty ;);
nie nie zawsze. np u mnie w mieście nikt nie ma uprawnień i muszę jechać do innego miasta. Często lekarze robią bez uprawnień ale w to z kolei już ja nie wnikam.

w57vyx8d0y5gtqc5.png

w57vyx8d0y5gtqc5.png

reklama
Witam dziewczyny. Melduje się na L4 [emoji38] nie wytrzymałam już. .. wiem jestem miękka ale po ostatnich bólach stwierdziłam ze nie ma co zgrywać bohaterki [emoji1] nie chciałabym później sobie czegoś zarzucać, a jak już pisałam moja praca nie należy do lekkich. Będę więc bardziej wypoczęta i może wyspana?

Do góry