reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Suelen a jak Ty odczuwalas wczoraj te skurcze?

Kasiu beta faktycznie mało przyrosła, ale ściskam mocno kciuki za Twojego dzidziusia oby byl mocny i silny i w czwartek pokazalo sie pieknie bijace serduszko. A kiedy wg Ciebie byla owu, ktorego wrzesnia?

reklama
Szpital prywatny ale z NFZ.. porody sa darmowe i pobyt tez..chyba sie doplaca za znieczulenia itp jak wszedzie ale tak to ja mormalnie tam w ciazy leze jak kazda pacjentka...aaa i jedzonko z restauracji a nie kuchenne syfy..to jest inny swiat..miedzy normalnym szpitalem w ktorym rodzilam pierwsza coreczke - stoi 200m obok tego

Suelen a jak Ty odczuwalas wczoraj te skurcze?

Kasiu beta faktycznie mało przyrosła, ale ściskam mocno kciuki za Twojego dzidziusia oby byl mocny i silny i w czwartek pokazalo sie pieknie bijace serduszko. A kiedy wg Ciebie byla owu, ktorego wrzesnia?
Wg mnie 17 września

hchy3e3kytsrn59e.png

Szpital prywatny ale z NFZ.. porody sa darmowe i pobyt tez..chyba sie doplaca za znieczulenia itp jak wszedzie ale tak to ja mormalnie tam w ciazy leze jak kazda pacjentka...aaa i jedzonko z restauracji a nie kuchenne syfy..to jest inny swiat..miedzy normalnym szpitalem w ktorym rodzilam pierwsza coreczke - stoi 200m obok tego

Ale szok- pozytywny oczywiście

Zazdroszcze takiego szpitala :)

No to zazdroszczę! Nasze dzieci może będą miały ogólny dostęp do leczenia w takich warunkach.

Kasiu jak nic sie nie dzieje to ja bym poczekala do czwartku na wizytę! Nie nakręcaj sie. Musi być dobrze!

Dziewczyny czy Was też brzuch ciągnie. Tz. Jak wstaje to mnie tak wszystko ciagnie w środku. Ogolnie mam taki ćmiący ból.

wniduay3s76h08au.png

A najlepsze ze moj gin jest jednym z wlascicieli [emoji38] jak cos mi jest to lata do mnie przed q trakcie i po dniowce swojej..dlatego nie zmieniam go choc prywarnie treche duzo wychodzi za badania i wizyty..no ale opieka potem jest taka jaka jest..

reklama
Do góry