Sylwkaka
Fanka BB :)
Będzie dobrzeDziś u nas chlodnooo i tak może zostać! Co do.pocenia to ja też ciagle mokra jestem ,a w nocy to juz w ogóle!
Ja dziś ide na wizytę na 15' i jak zawsze stres..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrzeDziś u nas chlodnooo i tak może zostać! Co do.pocenia to ja też ciagle mokra jestem ,a w nocy to juz w ogóle!
Ja dziś ide na wizytę na 15' i jak zawsze stres..
Oj ja tez bym chciala w dzien rodzic. Poprzedni porod w nocy ( urodzilam o 5.05) i pamietam jakie mialam kryzysy i jak chcialam zeby juz bylo jasno...Ja nie mam i nie miałam skurczu za to liczę na wielkie bum że mimo tylko twardnienia raz na jakiś czas poród zrobi mi dobra niespodziankę i oby w dzień bo w nocy jakoś się boje
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja chyba jestek masochostka, bo lubie takie tematy [emoji12]Nie denerwuj się, będzie dobrze i koniecznie napisz po [emoji1320]
Ja dopiero na 19... już mnie skręca z ciekawości na samą myśl!
Ludzie to jakieś pantofle nienormalne :/ Najgorsza rzecz dla ciężarnej? Słuchać o ciężkich porodach i utraconych ciążach... jak ktoś przy mnie zaczynał takie opowieści to wychodziłam.
Jak się zacznie poród to wszystkie dostaniemy energii plus 100%Buuu a mi jakos slabo wczoraj zasnelam dopiero kolo 2 (tzn dzisiaj) bo bylo mi jakos duszno, mialan wrazenie ze mi brzuch rozsadzi a ze mala naciska na cos co utrudnia mi oddychanie. Myslalam ze juz jest ok, zaczelam sprzatac lazienke i tak mi sie cieplo i duszno zrobilo ze prawie padlam moze za duzo sie poschylalam. Teraz leze, puscilam klime ale jakos nie przechodzi ja to sie czasem zastanawiam jak ja dam rade urodzic jak jest ze mnie taki slabeusz...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A tak w ogole, to wczoraj tak sie naczytalam przed snem o tych Waszych porodach, ze moj wlasny mi sie snil, urodzilam w nim synka zamiast coreczki i wkurzalam sie, ze mi go dokarmiali [emoji12] i nazwalam go Natanek
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej [emoji3] ja dalej czekam a już 13. Wczoraj były nadprogramowe cesarki i zeszło do nocy a dziś natomiast jest spokój ale nie było miejsc na poporodowej więc czekali z zabiegami prawie do południa i dopiero drugi robią. A ja jestem czwarta więc jak dobrze pójdzie to ok 17 pojadę...Ciekawe jak Aleinadd bo tez dzis cc z tego co pamiętam.
Jak się nie rusza to zrób próbę głosu. Albo klaskaj mocno przy brzuchu kilka razy lub poproś o to męża. Albo zrób tak z radiem czy jakaś głośna muzyka że puść nagle przy brzuszku. Moja lekarka powiedziała że nie zadne czekolady czy jedzenie trzeba dziecko obudzić po prostu i obserwować. Ale taki pyszny sok nie zaszkodzi [emoji16]Zdenerwowałam się, że młoda się nie rusza i już miałam wizję jechania na IP... Na szczęście mąż dzisiaj w domu, zrobił mi sok z pomarańczy, leżę i liczę ruchy.
Są tak delikatne, że bez skupienia ich nie czuć! Ja wiem, że ma już mało miejsca, ale to jest stresujące [emoji58]