martynaaa13
Zaangażowana w BB
przyszla do nas sasiadka ,kolezanka tesciowej i zaczela mi opowiadać w jakich mękach rodziły jej córki .. umie poprawić człowiekowi humor :<
[/QUOTE]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogarnąć teraz te wszystkie fora to nie lada wyzwanie Tak duzo sie dzieje. U mnie na razie spokój ze skurczami mimo ze ciągle jeszcze jestem b.aktywna i cos załatwiam i sporo chodzę.Córeczka teraz mniej sie rusza ale za to jak sie juz zacznie wiercic to ruchy są dosc intensywne i bolesne.Wygląda na to ze dotrwam do 05,06
Moja ma takie dwa dni spokoju, musze sie wczuc w jej ruchy i kolejne dwa sie przewraca z boku na nok.Gemmina ostatnio miałam to samo z ruchami, Mała się bardzo wyciszyła przez ostatnie dni ,ale teraz znowu aktywniejsza
U mnie dzis tak jest. Czuje sie rewelacyjnie. Nic nie boli- jeszcze mam sile i energie ! moge robic wszystko !To u mnie nadal jakbym w ciąży nie była,gdyby nie brzuch ,nie mówiąc już o jakiś zwiastunach porodu.
Mnie z kolei dzis boli wszystko od pasa w dol ale wybiore sie chyba na spacer albo sie doprawie ze nie wstane albo zacznę rodzic no tylko te 2 opcje zostaja hehe [emoji16]U mnie dzis tak jest. Czuje sie rewelacyjnie. Nic nie boli- jeszcze mam sile i energie ! moge robic wszystko !
A u mnie lekarz nie kazał iść na Izbę Przyjęć tylko od razu na blok porodowy powiedział,że na izbie zawsze jakiś ruch i żeby niepotrzebnie nie czekać to od razu na blok sobie zadzwonić dzwonkiem i wejść
U nas parno ,duszno ,wiaterek wieje ale nic nie daje chłodu. W domu gorąco bo za długo trzymałam otwarte okno i naszło ciepłe powietrze
A dziś czeka mnie podróż w jedną stronę ok 100 km ,więc życzcie mi powodzenia bo nie mamy nabitej klimy
muszę sobie wziąć podkład do samochodu w razie w