Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!Dzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
A co do tego to zdaje sie ze na tym wątku jestem aktywna i nie zauważyłam zeby ktoras cos takiego pisala... jak to Emkaa napisala nie marudz jak baba w ciąży [emoji16] tym razem zwalmy wine na hormony ale kurcze skad ci to przyszlo? Wiec przestan tu wymyslac i wracaj [emoji6]Hej, ja Was podczytywalam trochę w międzyczasie...
Co do tamtego, ja zawsze mówię/pisze to co myślę. Czy moje posty były słabe ,jak to któraś napisała ? Nie wiem może. Ale mam 4 najlepsze odpowiedzi to chyba nie jest aż tak tragicznie i moje posty komuś się przydaly
Jeśli nie nie chcecie mnie w czerwcowkach ,to spoko rozumiem...
Na pewno życzę Wam szczęśliwych rozwiązań oraz pięknych i zdrowych bobasków
Trzymajcie się dziewczyny.
Już by wypadalo nawet [emoji16] terminy za pasem wiec dziwne zeby sie nic nie dzialo [emoji4] ale super ^^ ciekawe ktora nastepna jest hihi [emoji5]Gratulacje!!!
Super rozkręca się tu nam