reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na pewno dotrwasz! Ja tez mialam juz rodzic i jakoś mały siedzi ani mu się śni wychodzić ;p
Dzięki. Bardzo to przeżywam, bu o do tej pory wszystko było ok. Brzuch mnie boli po dzisiejszej wizycie. Lekarz badał mnie " ręcznie ", nie bolało, ale czuję się taka naruszona i pobolewa mnie podbrzusze.

reklama
My już po wizycie;) Przytyłam niecałe 8kg więc nadal jest dobrze [emoji4]
W poniedziałek idę na ktg ale mam już wziąć rzeczy bo jeśli wyjdą jakieś skurcze to od razu zostaje. Jeśli będzie ok to wracam do domu i przychodzę na oddział w czwartek i już zostaje do porodu. Gdyby młody nie był ułożony pośladkowo to mogłabym czekać w domu a tak to się boi że faktycznie zacznę rodzić a mieszkam ok. 25km od szpitala. Planowane cc 31 lub 2 [emoji7][emoji7] już niedługo zobaczę moje maleństwo!!!
Emkamat ja też tak zawsze odpowiadam

w57vyx8dubspq12k.png

Szczupła to ja byłam :D:D Ale kiedy to było teraz jestem ogromnym hipopotamem z nogami słonia. I dłoniami pakera w żyłach. Tez trochę umięśniona bylam bo chodziłam 4 -5 razy w tyg na treningi... Silownia, spinning nawet prowadziłam zajecia... Jezuuu kiedy to bylo inne zycie. Az mi sie smutno zrobilo :( Wstawię Wam moje zdjęcie na zamknietym z kiedyś hehehe.

Mnie tylko brakuje gier zespołowych i jazdy na rowerze w terenie. Pograłabym sobie w paletki,w nogę w siatkę itp a tak to i tak jeżdżę na rowerku stacjonarnym,ćwiczę ,chodzę na spacery więc nie narzekam zbyt ,chociaż dla mnie to i tak mało ruchu jest. A tutaj lato się robi i tyle okazji do różnych gier,tym bardziej ,że ogród duży. Ale po połogu sobie odbiję :D

podobno jest dobry na szyjkę ,w sensie na jej szybkie rozwieranie i miękkość podczas porodu. Tyle,że żaden lekarz tego nie potwierdza,ale jak działa to trzeba będzie chyba zażywać;)

reklama
Do góry