reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wy tu wrzucanie zdjęcia tych cudnych bobasków a mnie aż ściska że ja mój skarb przytule dopiero za dwa tygodnie. Strasznie wam już zazdroszczę [emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Uwielbiam te Czary Mary z macaniem brzuszka.
Teraz to już chyba marne szanse by dziecko się przekręciło. Mam nadzieję że zdecydują o CC i nie będą cię męczyć porodem naturalnym....
Trzymam kciuki

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Czemu czary mary? Ginekolog i położna potrafią takie rzeczy wyczuć palpacyjnie ;)

Wy tu wrzucanie zdjęcia tych cudnych bobasków a mnie aż ściska że ja mój skarb przytule dopiero za dwa tygodnie. Strasznie wam już zazdroszczę [emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]

w57vyx8dubspq12k.png

Bellax dotrwałaś do bezpiecznego terminu. Zobaczysz jak szybko te dwa tygodnie miną.

Wlasnie Was doczytalam :) Anulka, przesłodka jest Twoja coreczka[emoji7]
Ja jeszcze na swoje malenstwo musze poczekac ponad miesiac, ale ten czas szybko leci, wiec wytrzymam [emoji6]
Jesli chodzi o wage to startowalam z 63, a teraz 74 kg...no nic, szybko zrzuce [emoji6]

Bellax dotrwałaś do bezpiecznego terminu. Zobaczysz jak szybko te dwa tygodnie miną.
teraz to już mi się bardzo dłuży :/ Leżę i tak sobie myślę jak bardzo bym już chciała leżeć w łóżku z tym małym bobaskiem i się z nim troche poprzytulać... Jak się urodzi i da mi pare nocy w kość to pewnie będę tęsknić za tym błogim czasem [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Dzięki. Bardzo to przeżywam, bu o do tej pory wszystko było ok. Brzuch mnie boli po dzisiejszej wizycie. Lekarz badał mnie " ręcznie ", nie bolało, ale czuję się taka naruszona i pobolewa mnie podbrzusze.
Będzie dobrze zobaczysz. Mnie po pr badaniu też bolał brzuch, miednica i dziwnie się czułam. Nawet kawałek czoła mi odpadł. Ale dzidzuch siedzi nadal w brzuchu. :)

Ok widze ,ze temat wiesiolka jest na czasie ,ale zadna nie chce sie podzielic ile bierze .Troche grzebie w necie teraz znalazlam cos takiego
1495045937-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry