Bellax123!
Fanka BB :)
Wy tu wrzucanie zdjęcia tych cudnych bobasków a mnie aż ściska że ja mój skarb przytule dopiero za dwa tygodnie. Strasznie wam już zazdroszczę [emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy tu wrzucanie zdjęcia tych cudnych bobasków a mnie aż ściska że ja mój skarb przytule dopiero za dwa tygodnie. Strasznie wam już zazdroszczę [emoji173][emoji7][emoji7][emoji7]
teraz to już mi się bardzo dłuży :/ Leżę i tak sobie myślę jak bardzo bym już chciała leżeć w łóżku z tym małym bobaskiem i się z nim troche poprzytulać... Jak się urodzi i da mi pare nocy w kość to pewnie będę tęsknić za tym błogim czasem [emoji23]Bellax dotrwałaś do bezpiecznego terminu. Zobaczysz jak szybko te dwa tygodnie miną.
Zauważyłyście że cisza u nas z porodami [emoji16] chyba cisza przed burzą
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze zobaczysz. Mnie po pr badaniu też bolał brzuch, miednica i dziwnie się czułam. Nawet kawałek czoła mi odpadł. Ale dzidzuch siedzi nadal w brzuchu.Dzięki. Bardzo to przeżywam, bu o do tej pory wszystko było ok. Brzuch mnie boli po dzisiejszej wizycie. Lekarz badał mnie " ręcznie ", nie bolało, ale czuję się taka naruszona i pobolewa mnie podbrzusze.
Czemu czary mary? Ginekolog i położna potrafią takie rzeczy wyczuć palpacyjnie
Wypijesz... bavaria 0,0% [emoji23]Boże właśnie widziałam reklamę desperadosa! takie ciepło a ja piwa nie wypiję w to lato