reklama
Arya88
Fanka BB :)
karina88
mój Tata kosi raz w tygodniu niezależnie od tego czy trzebaNie wiem czy to hormony czy moje dziwactwo.
Wkurza mnie teściu. A najbardziej kwestia koszenia trawy.
Kosił trawę niecałe dwa tygodnie temu, podrosła tylko odrobinę, tak to tylko kwiaty widać <maje> aż miło się patrzy bo żółto na podwórku i gdzieniegdzie stokrotki.
A on z tekstem, że trawę trzeba skosić bo już strasznie urosła, skosiłby wczoraj tylko zaczęło padać jak wrócił z pracy.
A ja chodzę przez to zła jak osa.
Mam wrażenie, że jakby mógł to kosiłby trawę dwa razy w tygodniu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
karina88
Efta ja mam 12 na plusie, startowała z 63 i mam nadzieję przytyć nie więcej niż 15. Ostatnio najwięcej przytulam właśnie pod koniec i robiłam do 30...
kurde i znowu mnie syn męczy i nie skończe posta... Wszystkie dwulatki są takie absorbujace? Mój się nie chce zająć sobą nawet 5minut
kurde i znowu mnie syn męczy i nie skończe posta... Wszystkie dwulatki są takie absorbujace? Mój się nie chce zająć sobą nawet 5minut
efta22
sunnyday to musiałaś być bardzo szczupła
ja przy wzroście 160 i wadze 52.5 wchodziłam w xs i byłąm dość chuda. Tyle,że miałam troszkę umięśnione ciało(w sumie dalej mam bo urósł tylko brzuch
) ,ale i tak zazdroszczę wagi
Anulka jaki słodziak!
też chcę takiego słodziaka
Anulka jaki słodziak!
efta22
karina ja zaczynam mieć taki apetyt na węglowodany,ze szok i nie wiem czy wytrzymam długo bez podjadania takich rzeczy jak drożdżówki,bułki itp
właśnie boje się tego przytycia na samym końcu ,chociaż teraz zaczynają być upały,więc pewnie i apetyt się zmniejszy. Tylko ,że wtedy pewnie będzie większy wieczorem gdy nadejdzie chłód 
sunnyday
sunnyday to musiałaś być bardzo szczupłaja przy wzroście 160 i wadze 52.5 wchodziłam w xs i byłąm dość chuda. Tyle,że miałam troszkę umięśnione ciało(w sumie dalej mam bo urósł tylko brzuch
) ,ale i tak zazdroszczę wagi
Anulka jaki słodziak!też chcę takiego słodziaka
Szczupła to ja byłam
D
Deleted member 158674
Gość
![]()
Buziaki dla Cioteczek [emoji8]
![]()
Cudna
Stwierdzam, że jesteśmy niebezpieczne, każda by zacałowałaby takie Maleństwo [emoji16]

reklama
D
Deleted member 158674
Gość
Liście malin są dobre na szyjkę, ale porodu nie przyspieszają - podobno
![]()
Niby wzmacnia mięśnie macicy i podobno wszystko sprawniej idzie, nawet rozwarcie. Naczytałam się głupia i wierzyć w to będę! [emoji854]Mąż mi dziś w zielarskim dopadł, to dwie wypiłam [emoji23]Całkiem smaczna, więc obleci.