reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Liście malin są dobre na szyjkę, ale porodu nie przyspieszają - podobno ;)

3jgxskjox8hy3b2y.png

Podobno tak jest, ale trochę się boję, zastanawiam się teraz czy te moje męczące przepowiadacze w I ciąży nie były wynikiem picia tych lisci hmmm

74703e3kkwoaumma.png

Nie wiem czy to hormony czy moje dziwactwo.
Wkurza mnie teściu. A najbardziej kwestia koszenia trawy.
Kosił trawę niecałe dwa tygodnie temu, podrosła tylko odrobinę, tak to tylko kwiaty widać <maje> aż miło się patrzy bo żółto na podwórku i gdzieniegdzie stokrotki.
A on z tekstem, że trawę trzeba skosić bo już strasznie urosła, skosiłby wczoraj tylko zaczęło padać jak wrócił z pracy.
A ja chodzę przez to zła jak osa.
Mam wrażenie, że jakby mógł to kosiłby trawę dwa razy w tygodniu.
mój Tata kosi raz w tygodniu niezależnie od tego czy trzeba:))) to po prostu sobotni obowiązek haha. Za to ludzie u których teraz wynajmujemy mieszkanie a oni mieszkają na dole, kosza raz na miesiąc albo na 2 i potem mój mały ma te trawę do kolan:))) Ale przyznam Ci racje, że teraz pod koniec ciąży wkurza wszystko 4x bardziej...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Efta ja mam 12 na plusie, startowała z 63 i mam nadzieję przytyć nie więcej niż 15. Ostatnio najwięcej przytulam właśnie pod koniec i robiłam do 30...

kurde i znowu mnie syn męczy i nie skończe posta... Wszystkie dwulatki są takie absorbujace? Mój się nie chce zająć sobą nawet 5minut

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

sunnyday to musiałaś być bardzo szczupła ;) ja przy wzroście 160 i wadze 52.5 wchodziłam w xs i byłąm dość chuda. Tyle,że miałam troszkę umięśnione ciało(w sumie dalej mam bo urósł tylko brzuch:D) ,ale i tak zazdroszczę wagi ;)

Anulka jaki słodziak! :) też chcę takiego słodziaka

karina ja zaczynam mieć taki apetyt na węglowodany,ze szok i nie wiem czy wytrzymam długo bez podjadania takich rzeczy jak drożdżówki,bułki itp :( właśnie boje się tego przytycia na samym końcu ,chociaż teraz zaczynają być upały,więc pewnie i apetyt się zmniejszy. Tylko ,że wtedy pewnie będzie większy wieczorem gdy nadejdzie chłód :D

sunnyday to musiałaś być bardzo szczupła ;) ja przy wzroście 160 i wadze 52.5 wchodziłam w xs i byłąm dość chuda. Tyle,że miałam troszkę umięśnione ciało(w sumie dalej mam bo urósł tylko brzuch:D) ,ale i tak zazdroszczę wagi ;)

Anulka jaki słodziak! :) też chcę takiego słodziaka

Szczupła to ja byłam :D:D Ale kiedy to było teraz jestem ogromnym hipopotamem z nogami słonia. I dłoniami pakera w żyłach. Tez trochę umięśniona bylam bo chodziłam 4 -5 razy w tyg na treningi... Silownia, spinning nawet prowadziłam zajecia... Jezuuu kiedy to bylo inne zycie. Az mi sie smutno zrobilo :( Wstawię Wam moje zdjęcie na zamknietym z kiedyś hehehe.

reklama
Liście malin są dobre na szyjkę, ale porodu nie przyspieszają - podobno ;)

3jgxskjox8hy3b2y.png

Niby wzmacnia mięśnie macicy i podobno wszystko sprawniej idzie, nawet rozwarcie. Naczytałam się głupia i wierzyć w to będę! [emoji854]Mąż mi dziś w zielarskim dopadł, to dwie wypiłam [emoji23]Całkiem smaczna, więc obleci.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Do góry