Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Jezuuuu podla kobieto ! Mnie naszlo, pojechalam do lidla. Nie bylo ale kupilam lody i ...mc donalds
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuuuu podla kobieto ! Mnie naszlo, pojechalam do lidla. Nie bylo ale kupilam lody i ...mc donalds
Jezu tak a propo. Po pierwszej tabletce wlasnie gdzies wyczytalam, ze to sie wsadza i ... myslalam, ze polknelam cos co mialam wsadzic [emoji23]Ok widze ,ze temat wiesiolka jest na czasie ,ale zadna nie chce sie podzielic ile bierze .Troche grzebie w necie teraz znalazlam cos takiego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jestem czarownicą albo to była nauczka dla teścia żeby czasem zrobił po mojemu w takich większych sprawach. hehemój Tata kosi raz w tygodniu niezależnie od tego czy trzeba)) to po prostu sobotni obowiązek haha. Za to ludzie u których teraz wynajmujemy mieszkanie a oni mieszkają na dole, kosza raz na miesiąc albo na 2 i potem mój mały ma te trawę do kolan)) Ale przyznam Ci racje, że teraz pod koniec ciąży wkurza wszystko 4x bardziej...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Też dziś dopadłam truskawki i zjadłam sama pół kilo
Ej mozg kalafior... to ja mam to lykac czy wsadzac
To po co ja to lykam... ale na pewno [emoji12] ja mam olevitum moze to inne sie wsadza ? Dziewczyny, ktore lykaja help !No chyba wsadzac haha ja zaczynam od jutra[emoji13][emoji13]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To po co ja to lykam... ale na pewno [emoji12] ja mam olevitum moze to inne sie wsadza ? Dziewczyny, ktore lykaja help !