reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dorwałam truskawyyyyy [emoji526][emoji526][emoji526]
1495043397-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jezuuuu podla kobieto ! Mnie naszlo, pojechalam do lidla. Nie bylo :( ale kupilam lody i ...mc donalds ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Ok widze ,ze temat wiesiolka jest na czasie ,ale zadna nie chce sie podzielic ile bierze .Troche grzebie w necie teraz znalazlam cos takiego
1495045937-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu tak a propo. Po pierwszej tabletce wlasnie gdzies wyczytalam, ze to sie wsadza i ... myslalam, ze polknelam cos co mialam wsadzic [emoji23]
Ok 3x2... spoko od jutra tak bede brala bo na razie bralam 1dziennie :*

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

mój Tata kosi raz w tygodniu niezależnie od tego czy trzeba:))) to po prostu sobotni obowiązek haha. Za to ludzie u których teraz wynajmujemy mieszkanie a oni mieszkają na dole, kosza raz na miesiąc albo na 2 i potem mój mały ma te trawę do kolan:))) Ale przyznam Ci racje, że teraz pod koniec ciąży wkurza wszystko 4x bardziej...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jestem czarownicą :laugh2: albo to była nauczka dla teścia żeby czasem zrobił po mojemu w takich większych sprawach. hehe
przejechał raz kosiarką, zgasił bo chciał wysypać trawę, a potem już nie zapaliła :D
Naprawią dopiero w piątek bo gościu nie ma czasu.

a ja przez to, że cały czas stresująca sytuacja ze zdrowiem
Starszaka to kompletnie nie wyczekuję maluszka [emoji29]
Tylko bardziej myślę by przed terminem nie wyszedł bo jeszcze to musimy załatwić, to, pojechać z synkiem na kontrole, może znowu do szpitala :/ takie poszkodowane to moje drugie dziecko [emoji17]

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Do góry