reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nooo powiem Ci, ze te wczorajsze skurcze to wcale przyjemne nie byly [emoji14] a jak potem doszedl bol podbrzusza i kregoslupa jak na okres to juz w ogole! Ale chociaz jest jakis znak, ze cos sie dzieje ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie, ze sie szykuje. A u mnie cisza... chyba malej tam dobrze a ja mam pomalu ochote ja wypchnac... ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

reklama
Dzień dobry!
Nad ranem złapał mnie skurcz łydki. Aaaaaa bolało jak cholera!!!! I tak się zastanawiam jak ja urodzę bez zzo skoro skurcz łydki ledwo wytrzymałam ;)
Urodzisz[emoji3] to zupełnie inny ból, za który jest nagroda [emoji16] ja też planuję bez zzo chyba że coś mi się odwidzi w trakcie

Przyszły moje wyniki gbs - ujemny [emoji4]

thgfikgneziy9g6d.png

Jak ja wam zazdroszczę że niektóre z was mają termin na początek czerwca, u mnie jest dopiero na koniec czerwca więc jeszcze sporo czasu a tak bardzo bym chciała już urodzić, zaczyna mi się niewygodnie spać bo ciągle mi gorąco, ciężko mi się przekręcić z boku na bok no i uwielbiałam spać na brzuchu, czuje się jak stara babcia bo nawet ciężko mi się wczłapać w domu po schodach. Jak pracowałam to szybko mi ta ciąża mijała a odkąd jestem na l4 to tak mi się dłuży strasznie

Mój gbs też ujemny [emoji4]
Tak miszecie o tych lekkich bólach a rozwijającej się szyjce, nie myślałam że to możliwe. Przepraszam jeśli nie które zgorsze ale właśnie mam biegunkę i zaczynam się bać hehe kurde już miałam wychodzić a teraz zastanawiam się czy z kibelka zejdę [emoji53]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio osłabłam jakoś i cały czas chce mi się spać.Noce przesypiam całe a rano i tak bym spała o wiele dłużej.Wcześniej była bezsenność a teraz padam ze zmęczenia.Cieszę sie ze wszystko gotowe bi juz bym nie dala rady ciezszych prac zrobic.

Majka czyści cie. No skoro o gównie mowimy[emoji16] ja przez ostatni tydzień nie mialam wcale problemu z wyproznieniem. Wręcz czasami dwa razy w ciągu dnia! Wróciła moja kochana perystaltyka jelit[emoji13]

Majka czyści cie. No skoro o gównie mowimy[emoji16] ja przez ostatni tydzień nie mialam wcale problemu z wyproznieniem. Wręcz czasami dwa razy w ciągu dnia! Wróciła moja kochana perystaltyka jelit[emoji13]

O proszę może mi też wróciła tylko z większą mocą [emoji23] a od żelaza to się miało biegunkę czy zaparcia?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie, ze sie szykuje. A u mnie cisza... chyba malej tam dobrze a ja mam pomalu ochote ja wypchnac... ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

A ja to mam jakies wahania! Czasem chcialabym zeby to bylo juz, ale wczoraj jak poczulam ze cos jest inaczej i mialam wizje ze jakby to byly prawdziwe skurcze to bym musiala sie o 2 w nocy zbierac do szpitala, to mi sie odechcialo haha :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja wczoraj miałam 4 razy a potem skurcze, z kręgosłupa, wiec trochę miała stracha. Teraz juz chyba tak do czerwca bedzie.

Do góry