reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczynki wyniki sa calkiem ok poza crp..za pare dni spr czy maleje i czy cos sie nie pogarsza i moge siedziec w domku [emoji4] pieke ze szczescia [emoji4]
1494340596-aaaaaa.jpeg

koleżanka zrobiła mi usg i okazuje się że moje dziecinka się odwróciła , była głową w dół teraz jest ułożona poprzecznie :( udało nam się złapać buzie i tak słodko sobie mlaskała , aż się poryczałam :D
Cymera a na kiedy masz termin? Co teraz? Umawiasz się na CC?
Jeżeli jutro u mnie okaże się, że dziecko głową do góry mam się umawiać na cięcie :(

Jak sie dziś obudziłam to zaczęłam sie śmiać ze swojego snu.
A był to poród, zaczął sie w domu, jak czytałam książkę o porodzie i dostępnych pozycjach w jakich można rodzic, chciałam jedna wypróbować i wyszła mi główka dzidzi na zewnątrz. Mąż i rodzice byli w domu, a najlepsze w tym wszystkim było to, ze w ogóle nic mnie nie bolało, nawet przeszłam do innego pokoju, żeby powiedzieć żeby sie zbierali bo do szpitala trzeba jechać bo poród sie zaczął :biggrin2:
Bezbolesnie mogłabym rodzic. :tak:

reklama
Do góry