reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Marciotek88
Wpadam na kawę ;-)
Super, że wyniki ok [emoji108] :-*
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że wyniki ok [emoji108] :-*
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina
Cymera a na kiedy masz termin? Co teraz? Umawiasz się na CC?koleżanka zrobiła mi usg i okazuje się że moje dziecinka się odwróciła , była głową w dół teraz jest ułożona poprzecznie udało nam się złapać buzie i tak słodko sobie mlaskała , aż się poryczałam
Jeżeli jutro u mnie okaże się, że dziecko głową do góry mam się umawiać na cięcie
Sylwkaka
Jak sie dziś obudziłam to zaczęłam sie śmiać ze swojego snu.
A był to poród, zaczął sie w domu, jak czytałam książkę o porodzie i dostępnych pozycjach w jakich można rodzic, chciałam jedna wypróbować i wyszła mi główka dzidzi na zewnątrz. Mąż i rodzice byli w domu, a najlepsze w tym wszystkim było to, ze w ogóle nic mnie nie bolało, nawet przeszłam do innego pokoju, żeby powiedzieć żeby sie zbierali bo do szpitala trzeba jechać bo poród sie zaczął
Bezbolesnie mogłabym rodzic.
A był to poród, zaczął sie w domu, jak czytałam książkę o porodzie i dostępnych pozycjach w jakich można rodzic, chciałam jedna wypróbować i wyszła mi główka dzidzi na zewnątrz. Mąż i rodzice byli w domu, a najlepsze w tym wszystkim było to, ze w ogóle nic mnie nie bolało, nawet przeszłam do innego pokoju, żeby powiedzieć żeby sie zbierali bo do szpitala trzeba jechać bo poród sie zaczął
Bezbolesnie mogłabym rodzic.
reklama
Sylwkaka
Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
Gratulacje