motylek05
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie 36 tydzień , wizytę w szpitalu mam dopiero w 38 tygodniu jutro idę na spotkanie z położna ale co ona może ,NIC .Jeśli się nie odwróci to mogą mi zaproponować cc nawet w 40 tyg , koleżance umówili cc tydzień po terminie a ze ja wzięło w 40 tyg to pokazała im tylko papier i zrobili jej cc.Cymera a na kiedy masz termin? Co teraz? Umawiasz się na CC?
Jeżeli jutro u mnie okaże się, że dziecko głową do góry mam się umawiać na cięcie
SłodziakFotkę daje tutaj bo nie mam zamkniętego
Trzymamy kciuki będzie dobrzeZ ostatniej chwili mam zostać na czczo do wieczora czekają na decyzję profesora i najprawdopodobniej rozwiążą ciążę dzisiaj wieczorem
Brzmi i wyglada super*** ja dzisiaj zrobilam tylko andruta z masa czekoladowa. Za duzo tych zachcianek dobije 70 kg to bede plakac...