reklama
Konwalia6
Fanka BB :)
Gratulacje*** alez te dzieciaki spiesza sie na ten swiat! A tu tak ziiimnooooHej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
Malinowa123
Ja tez mam takie i to od 2,5 tygodnia moj lekarz mowi ze to jest normalne i skorcze przepowiadajace tez juz mam wiec sie nie martw jednak macica przygotowuje się do ogromnego wysilku [emoji2] dzis do 4 nie spalam bo mialam skurcze i boleMój tak z 3 tygodnie mógłby jeszcze posiedzieć ,boję się trochę bo ostatnio coś częściej mam ćmienie jak na okres.Mam nadzieję ,że to tylko przepowiadacze czy coś takiego i że nie zwiastuje porodu w najbliższych dniach
Konwalia6
Jaki slodki chlopczyk cudny!Fotkę daje tutaj bo nie mam zamkniętego
efta22
Ja tez mam takie i to od 2,5 tygodnia moj lekarz mowi ze to jest normalne i skorcze przepowiadajace tez juz mam wiec sie nie martw jednak macica przygotowuje się do ogromnego wysilku [emoji2] dzis do 4 nie spalam bo mialam skurcze i bole
A jest ci do tego niedobrze? bo mi czasem niedobrze jak w I trymestrze.
Piję właśnie sok pomidorowy bo być może to znów potas tak jak kiedyś. Jeszcze kilka dni i będę spokojniejsza o dzidzię
melomanka
Ojej wielkie gratulacje! [emoji7]Hej dziewczyny. Wczoraj o 5.52 zostałam mamą Karola ;-) 2.5 tyg przed terminem. Zdrowy , waga 2750 g . A teraz czas na karmienie .. [emoji7]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Malinowa123
Czasami zdarza mi sie ze jest niedobrze ale to bardzo rzadko i przeważnie jak mam pusty zoladek np po nocy... fakt ja mialam bardzoooo ciezko poczatek ciazy [emoji20] toaleta to moja przyjaciółka bylaA jest ci do tego niedobrze? bo mi czasem niedobrze jak w I trymestrze.
Piję właśnie sok pomidorowy bo być może to znów potas tak jak kiedyś. Jeszcze kilka dni i będę spokojniejsza o dzidzię
cymera
@Martusia1991 moje gratulacje , dzielna mama a Karolek cudowny
Właśnie wstałam i tak sobie myślę sprawdzę czy któraś się rozpakowała , teraz to poleci jedna za drugą
Właśnie wstałam i tak sobie myślę sprawdzę czy któraś się rozpakowała , teraz to poleci jedna za drugą
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Martusia piękny ten Twój Karolek [emoji16]
mam wrażenie że teraz porody przebiegają jakoś szybciej, ja też rodziłam niecałe 6 godzin. Podobno drugi poród idzie szybciej, a do szpitala mam ponad 40 km, może nie urodze w aucie [emoji23]
I też myślę że pozytywne nastawienie dużo pomaga. podeszłam do porodu jak do zadania które trzeba wykonać, i nie ma miejsca na słabości i uzalanie się nad sobą. Na pewno histerią nie przyspieszę niczego. No i świadomość że z każdym skurczem bliżej do zobaczenia maleństwa [emoji7]
mam wrażenie że teraz porody przebiegają jakoś szybciej, ja też rodziłam niecałe 6 godzin. Podobno drugi poród idzie szybciej, a do szpitala mam ponad 40 km, może nie urodze w aucie [emoji23]
I też myślę że pozytywne nastawienie dużo pomaga. podeszłam do porodu jak do zadania które trzeba wykonać, i nie ma miejsca na słabości i uzalanie się nad sobą. Na pewno histerią nie przyspieszę niczego. No i świadomość że z każdym skurczem bliżej do zobaczenia maleństwa [emoji7]