reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Fotkę daje tutaj bo nie mam zamkniętego:)
1494312587-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
Martusia piękny bobas!!! A ty strasznie dzielna jesteś!

reklama
Oczywiscie i ja sie nadal go trzymam tylko cholera jakos tak sie cos dobija z tylu glowy... ;)

w57v9jcgnqknki9s.png

gannlbet1trgqk1m.png

Zając nie denerwuj mnie! Kto jak kto ale ty to musisz tu pozytywne myśli słać. Proszę wyprosic to coś z tyłu głowy! Moja mama mówi że ona 4 godz rodziła też na to liczę :D Ostatnio dorwalam moja książeczkę zdrowia i urodziłam się wcześniej waga 2440, 49 cm . :D

Mój tak z 3 tygodnie mógłby jeszcze posiedzieć ,boję się trochę bo ostatnio coś częściej mam ćmienie jak na okres.Mam nadzieję ,że to tylko przepowiadacze czy coś takiego i że nie zwiastuje porodu w najbliższych dniach[/QUOTE

Ja to wczoraj tak fatalnie się czułam ze mój B nawet pytał czy jedziemy do szpitala. Ale dziś już lepiej Więc to przepowiadacze/nastraszacze były :) Efta ja też ciągle nie do końca ogarniam ze te nasze bobasy w tych brzuchach są takie duże i realne. Więc to chyba normalne jest. :)

A jest ci do tego niedobrze? bo mi czasem niedobrze jak w I trymestrze.
Piję właśnie sok pomidorowy bo być może to znów potas tak jak kiedyś. Jeszcze kilka dni i będę spokojniejsza o dzidzię

Ja melduję ze jest mi niedobrze od tego. :D Ale wczoraj pochlonelam cała gorzką czekoladę (że niby magnez) na skurcze. Więc od tego też może to być :p

Ja mam ostatnio jakiś dziwny brak apetytu.No jeszcze niedawno wsuwałam jak odkurzacz co stało pod nosem a teraz, to niee, tego też nie.. Takie jakieś dziwne.No i humory mam jak w 1trym. Nerwy od razu o byle co,potem mi głupio,ale nie potrafię zapanować nad emocjami. Zdziwaczałam?

Ja mam ostatnio jakiś dziwny brak apetytu.No jeszcze niedawno wsuwałam jak odkurzacz co stało pod nosem a teraz, to niee, tego też nie.. Takie jakieś dziwne.No i humory mam jak w 1trym. Nerwy od razu o byle co,potem mi głupio,ale nie potrafię zapanować nad emocjami. Zdziwaczałam?
Jeśli Ty tak, to ja też [emoji6] Śniadania jesc nie muszę, obiad jak dla przedszkolaka, a na kolację jakies owocki albo ostatnio orzechy[emoji44] ciekawe ze energii mi nie brakuje a jeść mi się nie chce [emoji45]

16udskjopmtfyunf.png

a mam takie pytanie, co wy o tym myślicie ciążę donoszoną uznaje się po skończonym 37 tygodniu czy jednak po skończonym 38 tygodniu?

Jeśli Ty tak, to ja też [emoji6] Śniadania jesc nie muszę, obiad jak dla przedszkolaka, a na kolację jakies owocki albo ostatnio orzechy[emoji44] ciekawe ze energii mi nie brakuje a jeść mi się nie chce [emoji45]

16udskjopmtfyunf.png
kiedyś czytałam o tym, że pod koniec ciąży już dziecko tak nie przybiera na wadze i nie potrzebuje już tyle ile wcześniej i dlatego zmienia się nam apetyt :biggrin2: ale nie wiem czy to dokładnie tak jest:)

reklama
Do góry