reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

W pierwszej ciąży do połowy mnie mdliło rano jeśli nie zjadłam śniadania. Hafty przed przychodnią były normą, gdy miałam badania [emoji23]

reklama
Witam ;)
Jak mi się niechce wstawac do pracy .

Dziewczyny czy Wy tez chodzicie takie zmeczone , senne i ieprzytomna???
Ja wczoraj niemoglam sobie poradzic sama ze sobą. Chodzilam bezsinna i senna . raz zimno raz goraco i duszno...masakra !

Emkamat- ja druga strona Wisły [emoji3]

wniduay3s76h08au.png
Taak,sennosc ,czasem rozdraznienie,wieczne zmeczenie i to..rozkojarzenie...czasem takie bzdury na zakupach gadam bo mysle o jednym a mowie drugie i Panie na miesnym sie na mnie patrza jak na wariatke hahah nie wiem ale to czasem zmeczenie daje w kosc...ile mozna spac[emoji14]

uwo9dqk323h73wzt.png

Dzień dobry.

Kilka dni temu mówiłam do męża, że jakieś objawy tam mam, ale w porównaniu z I ciążą to teraz jest zajebiście - no i wczoraj pierwsze wymioty zaliczyłam. Dzisiaj w nocy budził mnie ból piersi przy zmianach pozycji, ale i tak mając porównanie nie narzekam jeszcze ;)
Ostatnio nie jadłam NIC przez 3 m-ce; tzn. np. suchą bułkę przez cały dzień na raty... jak zjadlam coś normalnego to wymioty... także odpukać teraz jest lepiej ;)

74703e3ksg0ul1uj.png

U mnie podobnie. Bolące obrzmiale cycki i przeziębienie skłoniły mnie do zrobienia testu. Ale już wtedy wiedziałam że jestem w ciąży [emoji4] potem doszła jeszcze wielka ochota na ryby na śniadanie, na obiad, na kolację i na deser [emoji1]. Teraz nie mogę na nie patrzeć. Mdłości przyszły tak kolo 6 tygodnia. Teraz przeszły [emoji1]

Ja ze wczesnych sygnalow to bol piersi oraz zjadlam sama litrowy sloik sledzi marynowanych z cebulka w zalewie z olejem..oraz galaretki drobiowe z octem..no jadlam jak szalona[emoji23] mdlosci wczoraj pierwsze ale przeszly..czemu Wy sie marticie brakiem pawii? Nic tylko korzystac z dobrego samopoczucia..ja az cierpne jak mnie mdli bo we wczesniejszych ciazach beltalam po 5 miesiecy tak ze w 25 tyg mialam 0 na plusie i brzucha prawie nic..

Młodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??

Anulka mi trochę lżej z mdłościami są już tylko rano i piersi też jakby mniej bolą to chyba dobrze [emoji3]28.10 mam koleją wizytę mam nadzieję że będzie wszystko ok.

f2w3rjjg4alhglhc.png

reklama
Do góry