reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja kilka razy wymiotowałam przy myciu zębów. Teraz ok. Mdłości tez nie mam. Piersi mniej bolą. Siusiam dość często nadal i śpiąca mocno jestem. Obowiązkowo popołudniowa drzemka. W środę wizyta zobaczymy co u Dzidzi:)
Ps. Dziś kupiłam pierwszy ręczniczek kąpielowy :)

reklama
A co do imion wczoraj pisaliście to u nas chyba Olga albo Mateusz. Chociaż synek chciałby braciszka i nazwać go imieniem kogoś z reprezentacji Polski w piłkę nożna czyli Arek Łukasz Robert itp :) :)

Młodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??

Anulka ja też czuję się dobrze i też schizy mam ;)

Witam nie mam co się oszukiwać, że was nadrobię, przeleciałam pobieżnie :D jestem mamą dwóch synków 6,5 letniego, 1,5 rocznego i trzeciego dzidziusia w drodze, to taka wpadeczka ale po cichu liczę że może dzięki temu dziewczynka tym razem....doczytałam, że ktoś kogoś komentował za ilość zwierząt, więc chwalę się...mam hodowlę kotów więc na chwilę obecną 4 dorosłe i sześć maluszków plus york :D to jest hard core ale ja zawsze lubiłam takie życie bo otaczały mnie zwierzęta, dają mi wyciszenie. Pozdrawiamy, umówiona jestem prywatnie na usg w środę ciekawe co to będzie :D

Ja wymiotowalam poniedzualek - wtorek, potem bylo co raz lepiej, wczoraj mnie nawet nie mdlilo.. Dzis przytulalac sedes oddalam mu cale sniadanie.. I nadal czuje sie kiepsko. Wyjatkowo trudno tez mi bylo w tramwaju.. Zaopatrzylam sie z woreczki "psi pakiet" na wypadek naglego rzygu ;)
Powodzenia na wizytach :))
Witam kolejne czerwcowki i.. Cieszcie sie jedzeniem poki mozecie.. U mnie w 8 tygodniu zaczelo sie "cos" dziac ;)

RYBCIA witaj :) fajni wiedzec, ze kolejna mam z 3 maluszkiem i zycze dziewczynki.
A ze zwierzakami fajnie, masz jakas hodowle?

Mloda mama, ja mam tylko jedna swinke morska o imieniu Lego. Jest lepsza niz pies, chodzi przy nodze, a na dzwiek lodowki w sekunde jest przy nodze :)

Młodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??

Ja czułam się już dobrze, koło 1,5 tygodnia nie miałam już mdłości aż tu nagle wczoraj wróciły :-( Jeszcze gorsze [emoji22]

hchy3e3k141c0230.png

reklama
No dobra [emoji4]trochę mnie uspokoiłyście [emoji11] bo jak tak czytam ze wszystkie umierają to się trochę zaniepokoilam [emoji53] ale teraz widzę ze nie jestem sama [emoji1]
Witam nowe mamusie [emoji6] ale nas tu dużo

Do góry