reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja kilka razy wymiotowałam przy myciu zębów. Teraz ok. Mdłości tez nie mam. Piersi mniej bolą. Siusiam dość często nadal i śpiąca mocno jestem. Obowiązkowo popołudniowa drzemka. W środę wizyta zobaczymy co u Dzidzi:)
Ps. Dziś kupiłam pierwszy ręczniczek kąpielowy :)

reklama
A co do imion wczoraj pisaliście to u nas chyba Olga albo Mateusz. Chociaż synek chciałby braciszka i nazwać go imieniem kogoś z reprezentacji Polski w piłkę nożna czyli Arek Łukasz Robert itp :) :)

Młodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??

Anulka ja też czuję się dobrze i też schizy mam ;)

Witam nie mam co się oszukiwać, że was nadrobię, przeleciałam pobieżnie :D jestem mamą dwóch synków 6,5 letniego, 1,5 rocznego i trzeciego dzidziusia w drodze, to taka wpadeczka ale po cichu liczę że może dzięki temu dziewczynka tym razem....doczytałam, że ktoś kogoś komentował za ilość zwierząt, więc chwalę się...mam hodowlę kotów więc na chwilę obecną 4 dorosłe i sześć maluszków plus york :D to jest hard core ale ja zawsze lubiłam takie życie bo otaczały mnie zwierzęta, dają mi wyciszenie. Pozdrawiamy, umówiona jestem prywatnie na usg w środę ciekawe co to będzie :D

Ja wymiotowalam poniedzualek - wtorek, potem bylo co raz lepiej, wczoraj mnie nawet nie mdlilo.. Dzis przytulalac sedes oddalam mu cale sniadanie.. I nadal czuje sie kiepsko. Wyjatkowo trudno tez mi bylo w tramwaju.. Zaopatrzylam sie z woreczki "psi pakiet" na wypadek naglego rzygu ;)
Powodzenia na wizytach :))
Witam kolejne czerwcowki i.. Cieszcie sie jedzeniem poki mozecie.. U mnie w 8 tygodniu zaczelo sie "cos" dziac ;)

RYBCIA witaj :) fajni wiedzec, ze kolejna mam z 3 maluszkiem i zycze dziewczynki.
A ze zwierzakami fajnie, masz jakas hodowle?

Mloda mama, ja mam tylko jedna swinke morska o imieniu Lego. Jest lepsza niz pies, chodzi przy nodze, a na dzwiek lodowki w sekunde jest przy nodze :)

Młodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??

Ja czułam się już dobrze, koło 1,5 tygodnia nie miałam już mdłości aż tu nagle wczoraj wróciły :-( Jeszcze gorsze [emoji22]

hchy3e3k141c0230.png

reklama
No dobra [emoji4]trochę mnie uspokoiłyście [emoji11] bo jak tak czytam ze wszystkie umierają to się trochę zaniepokoilam [emoji53] ale teraz widzę ze nie jestem sama [emoji1]
Witam nowe mamusie [emoji6] ale nas tu dużo

Do góry