reklama
motylek05
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży czułam się dobrze na początku. Żadnych dolegliwościMłodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??
Rybcia2309
ja póki co nie mam żadnych dolegliwości poza brzuchem jak napompowanym. A co do pytania to mam hodowle kotów brytyjskich w pełni legalną jestem pasjonatką, ale teraz przy trójce maluszków to chyba zawieszę na jakiś czas swoje pasje bo nie ogarnę
Zabijcie mnie... Zdycham. Nie chce mi się jeść a jestem głodna. W dwóch poprzednich ciążach ani razu mnie nie zemdliło i jestem w szoku. Liczę na cud że przejdzie nic już nie pomaga. Jedno szczęście że nie wymiotuje wtedy nie trzebabylo by mnie odbijać...
rudziutka38
O matko marzy mi się brytyjczyk ale ceny z nóg zwalają więc narazie tylko marzę [emoji6]ja póki co nie mam żadnych dolegliwości poza brzuchem jak napompowanym. A co do pytania to mam hodowle kotów brytyjskich w pełni legalną jestem pasjonatką, ale teraz przy trójce maluszków to chyba zawieszę na jakiś czas swoje pasje bo nie ogarnę
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kum
Dobry...
No mdłości masakra!!!!
U mnie zależne od tego co jem. upiekłam chleb i wyszedł niedobry... muszę kupić lepszą mąkę dziś.
Brzuch mnie boli... okresowo raczej. ale jest to dokuczliwe. szczególnie jak długo siedzę. i mnie to martwi.
i mogłabym pójść teraz na drzemkę...
Też mam w środę wizytę także jest nas 3!!!!! zapytam o ten brzuch bo mam dość... chyba skrócę dzień pracy. szef nie będzie zadowolony. ale chyba mam to w dupie. jakby kupił kanapę abym mogła odpocząć w międzyczasie, to co innego!!!!!
No mdłości masakra!!!!
U mnie zależne od tego co jem. upiekłam chleb i wyszedł niedobry... muszę kupić lepszą mąkę dziś.
Brzuch mnie boli... okresowo raczej. ale jest to dokuczliwe. szczególnie jak długo siedzę. i mnie to martwi.
Też mam w środę wizytę także jest nas 3!!!!! zapytam o ten brzuch bo mam dość... chyba skrócę dzień pracy. szef nie będzie zadowolony. ale chyba mam to w dupie. jakby kupił kanapę abym mogła odpocząć w międzyczasie, to co innego!!!!!
motylek05
Dziewczyny któraś z Was bierze Acard ? Od ktorego tygodnia bierzecie go?
Bo ja mam dylematy ;( jak kiedys bylam na kontroli to moj lekarz powiedzial po uslyszeniu mojej histori ze w ciazy bede musiała go brac. Ze ta ciąża to wpadka i wizyta w czwartek ( do mojego lekarza) moj mąż mnie nakreca, zeby juz na jutro umowila sie ;/ zeby nie czekac do czwartku i isc do innego jak najszybciej. Mam mętlik w głowie ;( nic sie zlego nie dzieje, tylko ten mój mąż panikuje zebym ten lek jak najszybciej zaczela brac ;/
Bo ja mam dylematy ;( jak kiedys bylam na kontroli to moj lekarz powiedzial po uslyszeniu mojej histori ze w ciazy bede musiała go brac. Ze ta ciąża to wpadka i wizyta w czwartek ( do mojego lekarza) moj mąż mnie nakreca, zeby juz na jutro umowila sie ;/ zeby nie czekac do czwartku i isc do innego jak najszybciej. Mam mętlik w głowie ;( nic sie zlego nie dzieje, tylko ten mój mąż panikuje zebym ten lek jak najszybciej zaczela brac ;/
aanjaa
Hej Ja podobno jak niektóre dziewczyny - nie mam żadnych objawów oprócz nabrzmiałych i lekko bolących piersi. No i częstsze siusiu. W środę mam wizyte i baaaardzo sie boje. W dodatku w 4t2d miałam dwa pęcherzyki. Umieram ze strachu i ciekawości
reklama
Jaaa..ja tez w srode ide na wizyte :-)Dobry...
No mdłości masakra!!!!