reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mnie mdli non stop przechodzi tylko na chwilę po jedzeniu ale jest na tyle ok ze nie wymiotuję.
Wizytę mam na 4 listopada u swojej gin ale za 2 dni mam jeszcze umówiną wizytę rezerwową u innej gin i chyba pójdę podejrzeć fasolkę :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Młodamama trzymamy [emoji109][emoji109][emoji109]
SisiP witaj [emoji4]
Dostałam schizy [emoji34] nie mam mdłości, nie wymiotuje, dobrze się czuję. .. o rany co jest ???? Kurcze jak Was czytam to się zastanawiam czy wszystko ze mną ok? Piję kawę i jem serniczek [emoji4] mam nadzieję że ta różnica polega na wieku ciąży i ja juz mam to za sobą [emoji54] Halo ? Pytam czy któraś z ciężarówek czuje się dobrze? ??

Ja w pierwszej ciąży czułam się dobrze na początku. Żadnych dolegliwości :D

wniduay3s76h08au.png

ja póki co nie mam żadnych dolegliwości :) poza brzuchem jak napompowanym. A co do pytania to mam hodowle kotów brytyjskich w pełni legalną :D jestem pasjonatką, ale teraz przy trójce maluszków to chyba zawieszę na jakiś czas swoje pasje bo nie ogarnę

Zabijcie mnie... Zdycham. Nie chce mi się jeść a jestem głodna. W dwóch poprzednich ciążach ani razu mnie nie zemdliło i jestem w szoku. Liczę na cud że przejdzie nic już nie pomaga. Jedno szczęście że nie wymiotuje wtedy nie trzebabylo by mnie odbijać...

ja póki co nie mam żadnych dolegliwości :) poza brzuchem jak napompowanym. A co do pytania to mam hodowle kotów brytyjskich w pełni legalną :D jestem pasjonatką, ale teraz przy trójce maluszków to chyba zawieszę na jakiś czas swoje pasje bo nie ogarnę
O matko marzy mi się brytyjczyk ale ceny z nóg zwalają więc narazie tylko marzę [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry...

No mdłości masakra!!!!
U mnie zależne od tego co jem. upiekłam chleb i wyszedł niedobry... muszę kupić lepszą mąkę dziś.

Brzuch mnie boli... okresowo raczej. ale jest to dokuczliwe. szczególnie jak długo siedzę. i mnie to martwi.
i mogłabym pójść teraz na drzemkę...

Też mam w środę wizytę także jest nas 3!!!!! zapytam o ten brzuch bo mam dość... chyba skrócę dzień pracy. szef nie będzie zadowolony. ale chyba mam to w dupie. jakby kupił kanapę abym mogła odpocząć w międzyczasie, to co innego!!!!!

Ja cały dzień czuję pawia w gardle, póki co siedzi i odpukać nie wychodzi.

Zjadlam bułkę i trochę chrupek kukurydzianych...

74703e3ksg0ul1uj.png

Dziewczyny któraś z Was bierze Acard ? Od ktorego tygodnia bierzecie go?
Bo ja mam dylematy ;( jak kiedys bylam na kontroli to moj lekarz powiedzial po uslyszeniu mojej histori ze w ciazy bede musiała go brac. Ze ta ciąża to wpadka i wizyta w czwartek ( do mojego lekarza) moj mąż mnie nakreca, zeby juz na jutro umowila sie ;/ zeby nie czekac do czwartku i isc do innego jak najszybciej. Mam mętlik w głowie ;( nic sie zlego nie dzieje, tylko ten mój mąż panikuje zebym ten lek jak najszybciej zaczela brac ;/

wniduay3s76h08au.png

Hej :) Ja podobno jak niektóre dziewczyny - nie mam żadnych objawów oprócz nabrzmiałych i lekko bolących piersi. No i częstsze siusiu.:) W środę mam wizyte i baaaardzo sie boje. W dodatku w 4t2d miałam dwa pęcherzyki. Umieram ze strachu i ciekawości :)

reklama
Dobry...

No mdłości masakra!!!!
U mnie zależne od tego co jem. upiekłam chleb i wyszedł niedobry... muszę kupić lepszą mąkę dziś.

Brzuch mnie boli... okresowo raczej. ale jest to dokuczliwe. szczególnie jak długo siedzę. i mnie to martwi.
i mogłabym pójść teraz na drzemkę...

Też mam w środę wizytę także jest nas 3!!!!! zapytam o ten brzuch bo mam dość... chyba skrócę dzień pracy. szef nie będzie zadowolony. ale chyba mam to w dupie. jakby kupił kanapę abym mogła odpocząć w międzyczasie, to co innego!!!!!
Jaaa..ja tez w srode ide na wizyte :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

Do góry