reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Powiem ci szczerze, że to już tak boli, że nie zwracałam uwagi czy mam cały czas twardy brzuch ;)

74703e3kkwoaumma.png
Ja tak samo, ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy mialam twardy brzuch na porodowce, czy nie i stwierdzilam, ze nie mam pojecia, bo nie mialam glowy do tego zeby sie na tym skupiac [emoji39]

Sent from my SM-G531F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mnie dzis tak glowa nawala ze nawet kolacji nie jadlam i chyba nie bede....cala lewa strona glowy mnie boli...pulsuje...jak jeszcze z pol godziny bedzie bolec biore apap bo sie nie wyspie calkowicie i rano wstane z wiekszym bolem...zawsze tak mam....

c55f3e3kq403a9og.png

No to mi nie pomoglyscie ale w każdym razie dzieki[emoji16] ciekawe czy sama będę pamiętać później czy mi brzuch twardnial czy nie. Swoją drogą ostatnio zaczęły bolec mnie piersi. Jak przez całą ciążę mialam z nimi spokój bo nawet nie chciało im się rosnąć tak teraz bola. Zauważyłam ten ból razem z pojawieniem się siary.

No to mi nie pomoglyscie ale w każdym razie dzieki[emoji16] ciekawe czy sama będę pamiętać później czy mi brzuch twardnial czy nie. Swoją drogą ostatnio zaczęły bolec mnie piersi. Jak przez całą ciążę mialam z nimi spokój bo nawet nie chciało im się rosnąć tak teraz bola. Zauważyłam ten ból razem z pojawieniem się siary.

Kurde no ja nie rodzilam,ale w szkole rodzenia mowili,ze to wlasnie taki jak na miesiaczke bol i co najwazniejsze w dolnych partiach ,ale O twardnieniach nie wspominali ,hmmm bedziemy chyba wiedzialy Justynko ,ze to to.Z cyckami mam to samo[emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kacprysiowo siedzi osrana. Bo mnie tu straszą.
A powiedzieli ci coś nowego? Jak tam sytuacja?
Kurde no ja nie rodzilam,ale w szkole rodzenia mowili,ze to wlasnie taki jak na miesiaczke bol i co najwazniejsze w dolnych partiach ,ale O twardnieniach nie wspominali ,hmmm bedziemy chyba wiedzialy Justynko ,ze to to.Z cyckami mam to samo[emoji13]

Im bliżej porodu tym w głowie mi siedzą coraz to nowe pytania. I pomimo że SR juz skończyłam to nadal czuje się glupia i niedouczona[emoji26]

Mi przy skurczach cały brzuch twardniał i się stawiał. Tak powoli jakby rósł i trzymał a jak skurcz odchodził to opadał i miękł. Teraz codziennie mi podobnie twardnieje ale bul jest inny.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie brzuch bolał jak na okres mocno przedwczoraj, ale nie były to długie skurcze. Generalnie przy porodzie miałam takie same bóle jak w domu przepowiadacze, ktg szalało, a lekarz nie mogł uwierzyć, że to o takich bólach mu mowilam na wizytach (myśleli, że pierworódka to jej sie wydaje...)
Stwierdzili potem w żartach, że przy następnym porodzie sie nie zorientuję bo pomyślę, że to znowu przepowiadacze

74703e3kkwoaumma.png

reklama
A powiedzieli ci coś nowego? Jak tam sytuacja?

Im bliżej porodu tym w głowie mi siedzą coraz to nowe pytania. I pomimo że SR juz skończyłam to nadal czuje się glupia i niedouczona[emoji26]

Ja to na pewno wszystko zapomne O oddychaniu itp.Teraz zaczelam masaze buleczki ha chociaz tyle z przygotowan [emoji51][emoji85]no i jeszcze studiuje ta zaklinaczke dzieci Tracy Hogg [emoji28]

Do góry