reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry w środę. Pogoda mnie dziś nastraja na ... Sen :D i ja się pytam .. Gdzie ta wiosna .. [emoji255][emoji272][emoji274]..
Trzymam kciuki. Też dziś wizytuję. Pogoda taka brzydka, pada. Nie chce wychodzić się z domku.
Powodzenia! :)

Heda- długo będą trzymać dziewczynki? One same oddychają?

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Moje dziecko w końcu po 2 tyg. Poszło dziś do przedszkola i mogę powiedzieć ,że to pierwszy dzień mojego L4 :D cisza i spokój w domu...pół dnia nikt nic nie bedzie chciał :D

U nas paskudna pogoda leje od rana. I chyba ta pogoda wpływa na to że.mam leniwe dziecko w brzuchu od wczoraj. :)

Dziś mam usg i oczywiście dopada mnie delikatny stres czy wszystko jest w porządku :/

5djylbetecfse5n6.png

U mnie synek ma podwyższoną temperaturę także został w domku. Teraz pójdzie najprędzej w połowie maja dopiero bo w przyszłym tyg. wolne, a w następnym szpital... znowu się odzwyczai i takie to jego chodzenie...

Heda szkoda w sumie, że nie możesz zostać z dziewczynkami w szpitalu, nie? Ja bym chyba zwariowała jakbym miała synka zostawic "samego" - aczkolwiek rozumiem, że tutaj są wcześniaczki i nie mogą ich jeszcze wypisać

74703e3kkwoaumma.png
Ja akurat chce wyjść do domu, ogarnąć resztę wyprawki. Siedzenie w szpitalu jest bez sensu bo nie mogę wyjąć dzieci ani nakarmić ani przewinąć. A tak stać i patrzeć przez szybkę to bezsensu. Jak dzieci będą mogły wyjść z inkubatora i odlicza je od monitorów to mogę wrócić do szpitala i być z nimi póki nie wyjdą do domku. Mają tu taki pokój hotelowy dla rodziców.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Moje dziecko w końcu po 2 tyg. Poszło dziś do przedszkola i mogę powiedzieć ,że to pierwszy dzień mojego L4 :D cisza i spokój w domu...pół dnia nikt nic nie bedzie chciał :D

U nas paskudna pogoda leje od rana. I chyba ta pogoda wpływa na to że.mam leniwe dziecko w brzuchu od wczoraj. :)

Dziś mam usg i oczywiście dopada mnie delikatny stres czy wszystko jest w porządku :/

5djylbetecfse5n6.png
Pewnie ze wszystko bedzie w porządku :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w środę. Pogoda mnie dziś nastraja na ... Sen :D i ja się pytam .. Gdzie ta wiosna .. [emoji255][emoji272][emoji274]..

Powodzenia! :)

Heda- długo będą trzymać dziewczynki? One same oddychają?

3jgxskjox8hy3b2y.png
Tak oddychają same, jedzą same, to taka głównie profilaktyka, obserwacja. Muszą nabrać sił i masy. Są na antybiotykach ze względu na te wody które odeszły. Lekarze mówią że ok 2 tyg będą w szpitalu.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Cześć dziewczyny u mnie też pogoda tragiczna zakopała bym się pod koc i nie wychodziła po tych trzech dniach bólu głowy mam ochotę położyć się spać w końcu bez ćmienia w glowie

Tak oddychają same, jedzą same, to taka głównie profilaktyka, obserwacja. Muszą nabrać sił i masy. Są na antybiotykach ze względu na te wody które odeszły. Lekarze mówią że ok 2 tyg będą w szpitalu.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Tak Ci zazdroszczę tego ze one są juz z Wami tak namacalnie :) i nie mogę w to uwierzyć że to już :)
Super sobie radzą dziewczyny ! :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry