reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry w środę. Pogoda mnie dziś nastraja na ... Sen :D i ja się pytam .. Gdzie ta wiosna .. [emoji255][emoji272][emoji274]..
Trzymam kciuki. Też dziś wizytuję. Pogoda taka brzydka, pada. Nie chce wychodzić się z domku.
Powodzenia! :)

Heda- długo będą trzymać dziewczynki? One same oddychają?

3jgxskjox8hy3b2y.png

reklama
Moje dziecko w końcu po 2 tyg. Poszło dziś do przedszkola i mogę powiedzieć ,że to pierwszy dzień mojego L4 :D cisza i spokój w domu...pół dnia nikt nic nie bedzie chciał :D

U nas paskudna pogoda leje od rana. I chyba ta pogoda wpływa na to że.mam leniwe dziecko w brzuchu od wczoraj. :)

Dziś mam usg i oczywiście dopada mnie delikatny stres czy wszystko jest w porządku :/

5djylbetecfse5n6.png

U mnie synek ma podwyższoną temperaturę także został w domku. Teraz pójdzie najprędzej w połowie maja dopiero bo w przyszłym tyg. wolne, a w następnym szpital... znowu się odzwyczai i takie to jego chodzenie...

Heda szkoda w sumie, że nie możesz zostać z dziewczynkami w szpitalu, nie? Ja bym chyba zwariowała jakbym miała synka zostawic "samego" - aczkolwiek rozumiem, że tutaj są wcześniaczki i nie mogą ich jeszcze wypisać

74703e3kkwoaumma.png
Ja akurat chce wyjść do domu, ogarnąć resztę wyprawki. Siedzenie w szpitalu jest bez sensu bo nie mogę wyjąć dzieci ani nakarmić ani przewinąć. A tak stać i patrzeć przez szybkę to bezsensu. Jak dzieci będą mogły wyjść z inkubatora i odlicza je od monitorów to mogę wrócić do szpitala i być z nimi póki nie wyjdą do domku. Mają tu taki pokój hotelowy dla rodziców.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Moje dziecko w końcu po 2 tyg. Poszło dziś do przedszkola i mogę powiedzieć ,że to pierwszy dzień mojego L4 :D cisza i spokój w domu...pół dnia nikt nic nie bedzie chciał :D

U nas paskudna pogoda leje od rana. I chyba ta pogoda wpływa na to że.mam leniwe dziecko w brzuchu od wczoraj. :)

Dziś mam usg i oczywiście dopada mnie delikatny stres czy wszystko jest w porządku :/

5djylbetecfse5n6.png
Pewnie ze wszystko bedzie w porządku :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry w środę. Pogoda mnie dziś nastraja na ... Sen :D i ja się pytam .. Gdzie ta wiosna .. [emoji255][emoji272][emoji274]..

Powodzenia! :)

Heda- długo będą trzymać dziewczynki? One same oddychają?

3jgxskjox8hy3b2y.png
Tak oddychają same, jedzą same, to taka głównie profilaktyka, obserwacja. Muszą nabrać sił i masy. Są na antybiotykach ze względu na te wody które odeszły. Lekarze mówią że ok 2 tyg będą w szpitalu.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Cześć dziewczyny u mnie też pogoda tragiczna zakopała bym się pod koc i nie wychodziła po tych trzech dniach bólu głowy mam ochotę położyć się spać w końcu bez ćmienia w glowie

Tak oddychają same, jedzą same, to taka głównie profilaktyka, obserwacja. Muszą nabrać sił i masy. Są na antybiotykach ze względu na te wody które odeszły. Lekarze mówią że ok 2 tyg będą w szpitalu.

w5wqgu1rj2j1vu0p.png

Tak Ci zazdroszczę tego ze one są juz z Wami tak namacalnie :) i nie mogę w to uwierzyć że to już :)
Super sobie radzą dziewczyny ! :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry