reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A mi piersi aż tak sie nie powiększyly i sie zastanawiam czy bede miec pokarm..
Wielkosc cyckow nie swiadczy o pokarmie lub jego braku :)

Mi spuchly 2 rozmiary i mam ich dosc juz...

p19u9jcg81ehxczt.png

7-ki Wy się tak nie chwalcie, bo ja przebijam Was wszystkie:-) 7-ki to ja nie miałam nawet "na wejściu" :p O!
Ja już na białej sali:) Lekarz przyjmujący mnie na oddział spojrzał na mój brzuch i zapytał czy bliźniaki... po mojej minie już wiedział, że nie należy mi podwyższać ciśnienia.... Co prawda czuję się jak dorodny słoń, ale szczęśliwy słoń noooo...:p A teraz matka relaksuje się i rozśmiesza położne! Dostałam własny pokój z łazienką, zdecydowanie nie mogę narzekać na warunki szpitalne.... choć zaczekajmy do kolacji ...:p Jak wszystko pójdzie dobrze wychodzimy w środę. Pozdrawiamy jeszcze w dwupaku
1f642.png
I oby jak najdłużej:-)
1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    111,3 KB · Wyświetleń: 441
A mi piersi aż tak sie nie powiększyly i sie zastanawiam czy bede miec pokarm..
Mi piersi nawet rozmiaru nie zmieniły, a po 1 ciaży leciało jak z kranu. Też mi mówili że nie będe mieć pokarmu, a nawet w tej chwili mogę nawet coś wycisnąc. Wiec sie nie martw na zapas :)

Moja się bardzo wierci ,że mnie to boli. I nawet przeklnełam pare razy bo tak mnie torturuje ;)

7-ki Wy się tak nie chwalcie, bo ja przebijam Was wszystkie:-) 7-ki to ja nie miałam nawet "na wejściu" [emoji14] O!
Ja już na białej sali:) Lekarz przyjmujący mnie na oddział spojrzał na mój brzuch i zapytał czy bliźniaki... po mojej minie już wiedział, że nie należy mi podwyższać ciśnienia.... Co prawda czuję się jak dorodny słoń, ale szczęśliwy słoń noooo...:p A teraz matka relaksuje się i rozśmiesza położne! Dostałam własny pokój z łazienką, zdecydowanie nie mogę narzekać na warunki szpitalne.... choć zaczekajmy do kolacji ...:p Jak wszystko pójdzie dobrze wychodzimy w środę. Pozdrawiamy jeszcze w dwupaku
1f642.png
I oby jak najdłużej:-)
Zobacz załącznik 803836
Pociesze, ze ja od tygodnia juz 8 z przodu[emoji6]

reklama
Do góry