Dzięki Zająć [emoji13]Ojjj ale pociesz sie, ze przy cholestazie jest szybki porod podobno
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Zając i spore zagrozenie.
Ciacho pobrali Ci krew?? Jutro masz.isc na wyniki?
Pewnie dadzą Ci leki z ursofalkow. Ja brałam coś na U. I pięknie zabiło mi kwasy i proby wątrobowe, z tym że mi troszkę skakalo.
Pewnie dadzą Ci leki z ursofalkow. Ja brałam coś na U. I pięknie zabiło mi kwasy i proby wątrobowe, z tym że mi troszkę skakalo.
Odpoczywajcie i nacieszcie się sobą. Jak już będziesz miała czas i więcej sił napisz i pokaż nam swoje małe cudeńka. Został utworzony nowy wątek "witamy na świecie" . Całuję Was.
Dziewczynki utworzyłam wątek powitalny dla naszych maleństw Pierwsza będzie Heda ze swoją relacją. Już doczekać się nie mogę[/QUOTE]
A czy ten wątek nie lepiej utworzyć na zamknietym forum?
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Wiem niestety ale nie pisze o tym zlym widzialam sie w sobote z kolezanka, ktora miala cholestaze w ciazy... urodzila zdrowego chlopaczyka a porod trwal 2 godziby od poczatku do konca...Zając i spore zagrozenie.
U
użytkownik 168678
Gość
Heda trzymam kciuki za Ciebie i dziewczynki. Swoją drogą, mam wrażenie, że są dość duże jak na bliźniaczki, co oczywiście działa tylko na plus. Wspaniale, że samodzielnie oddychają
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace.
Dziś jak przeczytałam, że Heda już urodziła, poczułam jak niewiele czasu zostało do naszych porodów.
Życzę miłego dnia Zabieram się za gotowanie obiadu :-*
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace.
Dziś jak przeczytałam, że Heda już urodziła, poczułam jak niewiele czasu zostało do naszych porodów.
Życzę miłego dnia Zabieram się za gotowanie obiadu :-*
Kacprysiowo
Moderatorka
Zajączku tu nie chodzi o chore zdrowe bo.to nie ma wplywu na chorobę. Trzeba pilnować łożyska i zdecydowanie rozwiązać ciążę przed 38 tc. Ale.cholestaza kontrolowana nie stanowi większego zagrozenia. Tym bardziej że leki z ursofalkow dobrze sobie radzą z watroba.
U
użytkownik 168678
Gość
Moja koleżanka też miała cholestaze. Stąd wiem, że coś takiego istnieje ;-) miała też cukrzycę ciążową. Ciążę donosiła, nie leżała w szpitalu. Po prostu miała dietę i częściej robiła jakieś badania. Jej poród trwał 5 h, to chyba też nie tak długoWiem niestety ale nie pisze o tym zlym widzialam sie w sobote z kolezanka, ktora miala cholestaze w ciazy... urodzila zdrowego chlopaczyka a porod trwal 2 godziby od poczatku do konca...
Krew pobrali ale nie byłam na czczo jeśli wyniki będą źle mam jutro powtórkę a tabletki piriton to na swędzenieZając i spore zagrozenie.
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Wiem wiem. Ona chyba w 35 tc rodzila. Ciacho dobrze bedzie:*Zajączku tu nie chodzi o chore zdrowe bo.to nie ma wplywu na chorobę. Trzeba pilnować łożyska i zdecydowanie rozwiązać ciążę przed 38 tc. Ale.cholestaza kontrolowana nie stanowi większego zagrozenia. Tym bardziej że leki z ursofalkow dobrze sobie radzą z watroba.